📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uwielbiam ten moment jak daję piwo i wskakuje 5... czyli nie tylko ja tutaj szukam rozrywki w tym momencie
Dobrze, że jestem spasionym knurem , więc raczej mnie coś takiego nie czeka.
PatoInteligent napisał/a:
Dobrze, że jestem spasionym knurem , więc raczej mnie coś takiego nie czeka.
Nigdy nie mów nigdy..
Albo zabili przypadkowego kolesia albo mieli na niego zlecenie, bądź mieli z nim zatarg.
I cyk samobójstwo z mostu koleś popełnił, zero świadków i dowodów.
Sprawa zamknięta.
(oprócz filmu oczywiście.)
I cyk samobójstwo z mostu koleś popełnił, zero świadków i dowodów.
Sprawa zamknięta.
(oprócz filmu oczywiście.)
haloteam napisał/a:
chyba sie nie nauczyl....
Za pierwszym razem rzadko się udaje. Jeszcze kilka i dojdzie do wprawy.
spadochron mu rzucili, wiec nie mozna powiedziec, ze nie chcieli go ratowac.
JaTylkonaChwile napisał/a:
a gdzie sa zjeby-covidianie, twierdzacy, ze gdyby mial prawidlowa zalozona maseczke to by mu sie nic nie stao ?
Ty pojebie, zrzucili go dlatego że miał poprawnie założonej maseczki i tym samym narażał innych ludzi.
Ewidentie widać, ze go wypierdolił za noszenie maski. I taka sama ekipa powinna zebrać sie PL - radykałowie prawicowi zredukowaliby wzrostową tendencje do lewackich nimyslacych samodzielnie zer.
To nie żaden złodziej, jak niektórzy tu sugerują. Ta dwójka jest z Wenezueli i zabili Peruwiańczyka - za to, że jest z Peru. Na filmie kilka razy mówił im skąd pochodzi, bo dopytywali o to i żądali, aby mówił wyraźnie.
Kurwa, ja pierdole. Wolałbym skoczyć z mostu niż tak zginąć. Kurwa, gadasz sobie z jakimiś typami których nie znasz
i nagle jeden z nich rzuca cie z mostu - no kurwa. Szok. I po chuj to? Chcieli się popisać? Kto nie rzucał kamieniem z mostu
niech pierwszy rzuci człowieka? No, kurwa - chore to. Ić pan w chuj z takim człowieczeństwem
i nagle jeden z nich rzuca cie z mostu - no kurwa. Szok. I po chuj to? Chcieli się popisać? Kto nie rzucał kamieniem z mostu
niech pierwszy rzuci człowieka? No, kurwa - chore to. Ić pan w chuj z takim człowieczeństwem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów