18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 48 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
smc 2023-02-26, 20:59 1
CrystalFairy napisał/a:

Na pewno sobie przypomni jak będzie celować matce młotkiem w głowę podczas snu <3

I bardzo kurwa dobrze.
Zgłoś
luki211 2023-02-26, 21:15 9
McSadol napisał/a:

Kacapska madka uczy młodą jak korzystać z Ukraińskiej porcelany ..

Za ten opis powinien być ban,
Jedź do upadliny ich pocieszyć w końcu to twoi bracia.
Zgłoś
Geraldinio 2023-02-26, 21:47 8
luki211 napisał/a:

Za ten opis powinien być ban,
Jedź do upadliny ich pocieszyć w końcu to twoi bracia.

Kibel wygląda na cywilizowany, więc na pewno nie ruski, bo tam srają do wiader, albo wychodków na podwórkach. Tak więc Sasza przywiózł z wojny. A tak swoją drogą, żal mi trochę tej dziewczynki, że miała pecha urodzić się w najbardziej skurwysyńskim, podłym i znienawidzonym narodzie świata.

Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Zgłoś
sothis 2023-02-26, 21:49
McSadol napisał/a:

Hmm fajnie jak wiesz jak smakuje szczoteczka z kibla ... ale nie musisz mi tego opowiadać .
Kto ci odjebał taki numer że musiałeś myć zęby w kiblu koledzy w szkole czy stary ??. Aa w sumie chuj mnie to obchodzi ..

Otóż widzisz. Mnie (jak widać Ty masz inaczej, współczuję...) nieobca jest sztuką dedukcji. Toteż nie muszę empirycznie poznawać wszystkich smaków i doznań, żeby mniej więcej moc je sobie wyobrazić.
Zgłoś
PękniętySłoik 2023-02-26, 22:03 6
kevlarus napisał/a:

Co ta dziewczyna jest winna, że Putin walczy z chazarską ( żydowską ) mafią. Żadne dziecko nie powinno być upokarzane, nie ma to znaczenia czy ukraińskie czy rosyjskie.

Gdy europa dopiero byla infiltrowana i przygotowywana pod chujnie, która własnie się rozpoczyna, rosja była już przecwelona 2 rewolucjami. I ja mam uwierzyć, że ta najmocniej na świecie przecwelona kurwolandia jest zbawcą wszechświata ? Weż ty się pierdolnij w łeb. Usa, rosja czy chiny to ten sam chuj. Rządza ludzie o ktorych istnieniu nikt z nas nie ma pojęcia i miał nie będzie. A panstwa i ich wojenki to tylko teatr dla gojów. Dalej tego pierdolone debile nei rozumiecie ?
Zgłoś
NataliaW 2023-02-26, 22:27
Nagrała jak upokorzyła córkę, ta albo się powiesi bo jej rówieśnicy nie dadzą żyć, albo jak matka będzie miala 80 lat to bedzie matkę we wrzątku kąpać. Lepiej by jej przyjebala.soczystego liścia i powiedziała za co i zamknęli temat. A tak to się za nimi długo pociągnie.
Zgłoś
NosaczPL 2023-02-26, 22:31
PhantomMask napisał/a:

Przecież ty byś opierdolił jęzorem ukraiński sracz razem z podłogą

nie ja jako POLAK bym ci zajebał w ten pusty dzban !
Zgłoś
dżonyłojlker 2023-02-26, 22:45
Geraldinio napisał/a:

żal mi trochę tej dziewczynki, że miała pecha urodzić się w najbardziej skurwysyńskim, podłym i znienawidzonym narodzie świata

A w telewizji mówią, że to nasi bracia są

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
seba1987 2023-02-27, 0:16 1
Ja pierdolę gronkowca złocistego dostaje w pakiecie
Zgłoś
weezyxboss2137 2023-02-27, 1:00 5
kevlarus napisał/a:

Co ta dziewczyna jest winna, że Putin walczy z chazarską ( żydowską ) mafią. Żadne dziecko nie powinno być upokarzane, nie ma to znaczenia czy ukraińskie czy rosyjskie.

Żydowska mafia XD człowieku weź się pierdolnij w głowe a najlepiej to łeb do porcelanki jak dziewczyna wyżej xD
Zgłoś
Mors_Nigra 2023-02-27, 1:04
I prawidłowo, nie będzie smarkula więcej klnąć. Tylko na chuj to nagrywać tępa suko.

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
marcintutbxl 2023-02-27, 1:11 3
Ona sie pyta a jakie z nasz jeszcze slowa suka ,bladż jak by te slowa sama wymyslila a przciez ten dzieciak na bank uslyzszal je od tej matki bo ggdzie pierwsze bluzki slyszymy w domu przeciez bez wzgledu na status spoleczny .W ogole jak mozna tak upokorzyc ponizyc dzieciaka to tylko pokazuje jak slabym czlowiekiem sie jest a rodzicem to juz zadnym .Na bank sama dostawala takie kary w dziecinstwie i teraz stosuje je wobec swojej corki .Jebac mamusie zal mlodej .
Zgłoś
JebacPiSForever 2023-02-27, 3:51 1
Ruskie onuce nawet nie wiedzą do czego porcelana służy albo żal im dupe ściska bo srają za domem do dziury a u ruskich pewnie zupe w tym by gotowali.
Zgłoś
KrólOrtalionu 2023-02-27, 12:44 1
kevlarus napisał/a:

Jesteś spoko człowiek skoro masz takie poglądy. Gdyby więcej osób miało podobnie, świat był by lepszy. Wszystkiego dobrego życzę.
Zgłoś
garry99 2023-02-27, 14:15
Dostała karę od matki za tą że ja wyzwala od suk
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów