Na pewno sobie przypomni jak będzie celować matce młotkiem w głowę podczas snu <3
I bardzo kurwa dobrze.
Kacapska madka uczy młodą jak korzystać z Ukraińskiej porcelany ..
Za ten opis powinien być ban,
Jedź do upadliny ich pocieszyć w końcu to twoi bracia.
Za ten opis powinien być ban,
Jedź do upadliny ich pocieszyć w końcu to twoi bracia.
Kibel wygląda na cywilizowany, więc na pewno nie ruski, bo tam srają do wiader, albo wychodków na podwórkach. Tak więc Sasza przywiózł z wojny. A tak swoją drogą, żal mi trochę tej dziewczynki, że miała pecha urodzić się w najbardziej skurwysyńskim, podłym i znienawidzonym narodzie świata.
Kto ci odjebał taki numer że musiałeś myć zęby w kiblu koledzy w szkole czy stary ??. Aa w sumie chuj mnie to obchodzi ..
Otóż widzisz. Mnie (jak widać Ty masz inaczej, współczuję...) nieobca jest sztuką dedukcji. Toteż nie muszę empirycznie poznawać wszystkich smaków i doznań, żeby mniej więcej moc je sobie wyobrazić.
Co ta dziewczyna jest winna, że Putin walczy z chazarską ( żydowską ) mafią. Żadne dziecko nie powinno być upokarzane, nie ma to znaczenia czy ukraińskie czy rosyjskie.
Gdy europa dopiero byla infiltrowana i przygotowywana pod chujnie, która własnie się rozpoczyna, rosja była już przecwelona 2 rewolucjami. I ja mam uwierzyć, że ta najmocniej na świecie przecwelona kurwolandia jest zbawcą wszechświata ? Weż ty się pierdolnij w łeb. Usa, rosja czy chiny to ten sam chuj. Rządza ludzie o ktorych istnieniu nikt z nas nie ma pojęcia i miał nie będzie. A panstwa i ich wojenki to tylko teatr dla gojów. Dalej tego pierdolone debile nei rozumiecie ?
Przecież ty byś opierdolił jęzorem ukraiński sracz razem z podłogą
nie ja jako POLAK bym ci zajebał w ten pusty dzban !
żal mi trochę tej dziewczynki, że miała pecha urodzić się w najbardziej skurwysyńskim, podłym i znienawidzonym narodzie świata
A w telewizji mówią, że to nasi bracia są
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówCo ta dziewczyna jest winna, że Putin walczy z chazarską ( żydowską ) mafią. Żadne dziecko nie powinno być upokarzane, nie ma to znaczenia czy ukraińskie czy rosyjskie.
Żydowska mafia XD człowieku weź się pierdolnij w głowe a najlepiej to łeb do porcelanki jak dziewczyna wyżej xD
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Co ta dziewczyna jest winna, że Putin walczy z chazarską ( żydowską ) mafią. Żadne dziecko nie powinno być upokarzane, nie ma to znaczenia czy ukraińskie czy rosyjskie.
Jesteś spoko człowiek skoro masz takie poglądy. Gdyby więcej osób miało podobnie, świat był by lepszy. Wszystkiego dobrego życzę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów