📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Co ta dziewczyna jest winna, że Putin walczy z chazarską ( żydowską ) mafią. Żadne dziecko nie powinno być upokarzane, nie ma to znaczenia czy ukraińskie czy rosyjskie.
kevlarus napisał/a:
Co ta dziewczyna jest winna, że Putin walczy z chazarską ( żydowską ) mafią. Żadne dziecko nie powinno być upokarzane, nie ma to znaczenia czy ukraińskie czy rosyjskie.
Nie taka niewinna :
"Pod Rostowem, za obsceniczny język, matka zmusiła córkę do umycia zębów wodą z toalety" ...
Bez przesady nic jej nie będzie kibel wygląda na czysty
McSadol napisał/a:
Nie taka niewinna :
"Pod Rostowem, za obsceniczny język, matka zmusiła córkę do umycia zębów wodą z toalety" ...
Ja czytałem inny opis - podobno mówiła, że McSadol jest przystojnym, inteligentnym i samodzielnie myślącym gościem, ale jej matka uważala inaczej i tłumaczyła w ten sposób młodej że ma pod kopułą coś o podobnym smaku jak widoczna tam szczoteczka.
Ja nigdy ich nie rozumiem... Ktoś mi dokładnie to przetłumaczy?
sothis napisał/a:
Ja czytałem inny opis - podobno mówiła, że McSadol jest przystojnym, inteligentnym i samodzielnie myślącym gościem, ale jej matka uważala inaczej i tłumaczyła w ten sposób młodej że ma pod kopułą coś o podobnym smaku jak widoczna tam szczoteczka.
Hmm fajnie jak wiesz jak smakuje szczoteczka z kibla ... ale nie musisz mi tego opowiadać .
Kto ci odjebał taki numer że musiałeś myć zęby w kiblu koledzy w szkole czy stary ??. Aa w sumie chuj mnie to obchodzi ..
Halman napisał/a:
uczy ją poprawnego kacapskiego jak suka, bladź...
Przecież ty byś opierdolił jęzorem ukraiński sracz razem z podłogą
tolek01 napisał/a:
co jak co ale młoda napewno tę lekcje zapanieta na całe życie
Na pewno sobie przypomni jak będzie celować matce młotkiem w głowę podczas snu <3
CrystalFairy napisał/a:
Na pewno sobie przypomni jak będzie celować matce młotkiem w głowę podczas snu <3
I bardzo kurwa dobrze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów