Jak prosto nauczyć parkowania posiadacza bmw
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Prooooosze jak sie wielbiciele marki zlecieli
Latwo was rozpoznac, bo spuchnietej od bolu dupie
Wiecej kremu polecam
Latwo was rozpoznac, bo spuchnietej od bolu dupie
Wiecej kremu polecam
Jeep Wrangler JK (czyli aktualnie produkowany) i w dodatku na moje oko na 37" kołach, konkretnym lifcie (podniesieniu zawieszenia) i turbo pod maską (słychać jak gwiżdże). Mam TJ (dwie generacje wstecz). Frajda niesamowita, chociaż prowadzi się jak żuk i chleje jak dwa żuki.
realign napisał/a:
Albo to fejk bo to BMW to grat starodawny, na zachodzie nikt tym nie jezdzi
weź ty się puknij w ten durny łeb znaFco
donkapusta napisał/a:
Niestety czasami jest tak, że auta wcześniej zaparkowane, były już tak, że nastąpiło przesunięcie względem linii. SPokojnie mogło być tak, że auto zostało dłużej a inni już odjechali. Naprawdę należy uważać z osądami.
Niestety czasami też jest tak, że auto parkuje tak długo, że stare linie - ukośne wyblakną, przyjdą panowie i pomalują prostopadłe, na złość kierowcom BMW. Dlatego też uważam, że należy uważać z osądami.
A jak dla mnie to panowie bez mozgu, rozumiem gdyby parking byl zajebany od a do z, a tam wiecej miejsc wolnych niz zajetych. Gosc se stanal daleko od wejscia, pewnie na chwile to i byle jak i sie przyjebali. Debile.
tranzystor napisał/a:
Zajechała para pedałów złomem o wartości przeciętnych Adidasów i z zazdrości postanowili rozjebać komuś samochód, który tak na prawdę nikomu nie przeszkadzał.
Jaki samochód? Bo ja tam widzę BMW zaparkowane na 2 miejsca. Jakim w ogóle niemieckim ścierwem jeździsz,że tak zawsze płaczesz pod pociskiem nazistowskich aut? Golf IV czy Passat B5 i stąd taka fascynacja niemiecką motoryzacją? No a BMW szkoda, wpierdol powinien dostać ten pajac co tak zaparkował chyba, że tak jak mówił ktoś wyżej po prostu ustawił się do aut które już odjechały.
Chuj w dupę tym co uszkodzili auto
donkapusta dobrze prawi sam nie raz się spotkałem z taką sytuacją, że lepiej zaparkować się nie dało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów