Jak prosto nauczyć parkowania posiadacza bmw
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To już jest wieśniactwo i cebulactwo w pełnej okazałości. Raczej niczego to nie nauczy właściciela BMW, a tylko wkurwi i narazi na spore koszty. Jeśli miałaby być to kara, za złe parkowanie, to chyba też trochę przesadzona. Z tej akcji płynie tylko radość dla dwóch ptasich móżdżków (i pewnie części sadoli).
Możliwe też, że parkowała kobieta - wymagać od nich umiejętności parkowania, to jakby wymagać od nas nie myślenia fiutem
Możliwe też, że parkowała kobieta - wymagać od nich umiejętności parkowania, to jakby wymagać od nas nie myślenia fiutem
Noa ajak to baba przyjechała z kołtunem do fryzjera. I jeszcze wpierdol zaliczy od chłopa.
Albo wszyscy kiepsko staneli i inaczej sie nie dalo. Wszyscy sie rozjechali i nagle orzyjechal szeryf...
Albo to fejk bo to BMW to grat starodawny, na zachodzie nikt tym nie jezdzi
Albo wszyscy kiepsko staneli i inaczej sie nie dalo. Wszyscy sie rozjechali i nagle orzyjechal szeryf...
Niestety czasami jest tak, że auta wcześniej zaparkowane, były już tak, że nastąpiło przesunięcie względem linii. SPokojnie mogło być tak, że auto zostało dłużej a inni już odjechali. Naprawdę należy uważać z osądami.
realign napisał/a:
Noa ajak to baba przyjechała z kołtunem do fryzjera. I jeszcze wpierdol zaliczy od chłopa.
Jakie ty masz wyobrażenie o zachodzie? BMW 5 F10? Ten starodawny grat mógł mieć tylko rok
bogate dupki potem będą się pałować nagraniem przed kolegami. kierowca bmw stanął niedbale, bo dużo miejsc wolnych było, może na 5 minut
Zajechała para pedałów złomem o wartości przeciętnych Adidasów i z zazdrości postanowili rozjebać komuś samochód, który tak na prawdę nikomu nie przeszkadzał.
komu to przeszkadzało? parking prawie pusty, samochód postawiony daleko od wejścia. Wgniecioną blachę powinni prostować uderzeniami pustych łbów tych parkingowych szeryfów.
@donkapusta - bzdura, to po prostu debilne parkowanie przodem, zawsze ścinają, a później nie mogą wyjechać tyłem jak stoją auta dookoła, ale zero refleksji, dalej robią tak samo.
Widze, ze tu sami posiadacze BMW i tacy, co to ani razu przepisu nie zlamali....
Wobec tego powiem jedno:
Dobrze mu, kurwa !!!!!!!!!!
Wobec tego powiem jedno:
Dobrze mu, kurwa !!!!!!!!!!
tranzystor napisał/a:
Zajechała para pedałów złomem o wartości przeciętnych Adidasów i z zazdrości postanowili rozjebać komuś samochód, który tak na prawdę nikomu nie przeszkadzał.
nie wiem jaki to dokladnie samochod, ale mysle ze jest drozszy od wszystkich par butow jakie w zyciu nosiles i bedziesz nosic razem ze swoja cala rodzina pare pokolen wstecz
Kurwa, jaka zawiść "ja mam chujowo ale ktoś będzie miał gorzej!" Aż miło popatrzeć jak się uzewnętrzniacie.
u mnie w tyrce na parkingu też tak jest - parkujesz gdzie się da a po robocie jak już pustki na parkingu to wygląda jakby jakiś cham i burak zaparkował ignorując linie parkingowe (jeżdżę bmw)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów