18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (10) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:13
Nauka pływania
K_T • 2012-10-02, 13:33
Tak wygląda nauka pływania niemowląt Chłopczyk ma na imię Rene i na pierwszym filmiku ma 6 miesięcy

Tutaj ma 4,5 roku. Jego idolem jest Michael Phelps i chcę być taki jak on

Zgłoś
s................1 2012-10-04, 17:52
U nas w kraju jedna chciała nauczyć dziecko latać, jednak nie udało jej się za bardzo...
Zgłoś
bavarian 2012-10-04, 17:52
Mnie idzie podobnie tylko dodatkowo idę na dno
Zgłoś
dostępny_nick 2012-10-04, 18:02
Madzia wersja amerykańska.
Zgłoś
o................9 2012-10-04, 18:09
na pierwszym filmie pielucha go unosi
Zgłoś
tigerqaz 2012-10-04, 18:26
A gówna nie trzeba uczyć pływać i też się na wodzie unosi...

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
solteck 2012-10-04, 18:29
myślałem, że to reklama pampersów, które wysuszą basen

Jakie życie, takie bajki...
Zgłoś
brylant1412 2012-10-04, 20:09
chuj z bachorem ją bym ruchał

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
a................0 2012-10-04, 21:17
Kolejna idiotka, która nagrywa swoje dziecko w każdym momencie życia i wydaje jej się, że kogoś to interesuje.
...chociaż zaraz, to jest na głównej
Zgłoś
javal 2012-10-04, 22:35
Dla "kamerzysty" 2go filmiku należy się karny kutas za kręcenie komorka pionowo zamiast poziomo.
Zgłoś
typo 2012-10-04, 23:33 1
E pewnie chuj to kogoś obchodzi, ale....

Michael Phelps jest fenomenem pływackim jakich mało. Nie tylko jego ciężka praca wpływała na jego wyniki. W końcu to olimpijczyk wszech-czasów i nie zanosi się na to, aby ktoś pobił jego rekord w najbliższych latach, chociaż Chińczycy majstrują genetycznie (co jest olimpijską tajemnicą poliszynela) aby stworzyć podobnych pływaków.

Michel ma wzrost 193 cm. Rozpiętość ramion 200 cm. Ma nogi jak u osoby o wzroście 182 cm, a tors jak osoby o wzroście 205 cm. Do tego ma "płetwy" o rozmiarze 49 i dużo większy kąt zginania stóp niż normalny człowiek. Dzięki temu nakurwia nogami jak zwierzęta wodne, ma ogólnie rzecz biorąc dwie płetwy jak płynie dowolnym stylem, jedną jak płynie motylkowym. Stopy jak PŁETWY! Budowa ciała jak u najlepszych łódek sportowych. Oglądaliśmy zatem niemalże idealną maszynę pływacką ze świetnym kadłubem i niesamowitym napędem, wszystko zbudowane przez naturę!

Do tego jego serce przepompowuje 30l krwi w ciągu minuty - normalnego człowieka serce robi w tym czasie 15 l, a czołowych pływaków ok. 25 - Michael ciągle wygrywa. Do tego dochodzi fenomenalna regeneracja mięśni - 10 minut do optymalnego pizomu kwasu mlekowego, a 25 minut do PEŁNEJ regeneracji poprzez np. rozpływanie w basenie, czy trucht.

Phelps dołożył oprócz fizjologii jeszcze niesamowite wartości psychiczne - przez 3 lata przed pekinem nie opuścił ANI jednego treningu z własnej woli. Dziennie wpierdala ponad 12 tys kalorii, które wytraca na treningu- przeciętny facet chodzący na siłownie i uprawiający sport potrzebuje ok. 3,5 tys kalorii dziennie.

No cóż - 18 krotny mistrz olimpijski i 26 krotny mistrz świata. Pływałem długi czas profesjonalnie i Phelps jest po prostu rzeźnikiem. Moi starzy kumple z pływalni wszyscy zgodnie twierdzą, że za 4 lata i tak zdobyłby podium kilkakrotnie podczas igrzysk - może nie złoto, ale podium na bank.

Odszedł mistrz. Mistrz przez duże M. Szybko nie zobaczymy takiego pływaka spoza Chin (a i oni będą mieli kłopot ze stworzeniem takiego zawodnika), szybko nie zobaczymy człowieka który tak zdominował swoją dyscyplinę (chodzi mi o olimpijskie sporty).
Zgłoś
Krak 2012-10-05, 9:31
Jebnięta "mamusia". Dzieciak na pierwszym walczy z podtapianie.
Zresztą widać po pozycji, taki układ mają niemowlaki w razie strachu.
Pozostaje mieć nadzieję, że oglądnie kiedyś ten film i odwdzięczy się starej.
Zgłoś
magixs 2012-10-05, 12:04
ja miałem podobnie z tą różnicą ,że byłem wrzucony we worku...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów