18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (10) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
Nauka pływania
K_T • 2012-10-02, 13:33
Tak wygląda nauka pływania niemowląt Chłopczyk ma na imię Rene i na pierwszym filmiku ma 6 miesięcy

Tutaj ma 4,5 roku. Jego idolem jest Michael Phelps i chcę być taki jak on

Zgłoś
x................s 2012-10-02, 14:08
moją chodziłem od 3 miesiąca, nurkowała nawet (nie sama).
Zgłoś
S................i 2012-10-02, 14:11 67
Tu ma 20, ale już wie co to wódka.
Zgłoś
mustafo 2012-10-02, 14:27
całe życie na plecach

Kocham Kurwy i Chleb Ze Smalcem
Zgłoś
outsider_max 2012-10-02, 14:36
Tak powiedziawszy... Mój syn ma 8 miesięcy i od 4 miesięcy chodzę z nim na basen. Nigdy nie zrobiłbym tego co ta kochająca mamusia. Chyba do końca sama nie wi co robi. dziecko odczuwa to inaczej, a sądząc po minie bobasa nie za bardzo jest zadowolony. No ale fakt dziecko przecież Pływać umi...
żal
Zgłoś
buoba 2012-10-02, 16:07 11
4 lata później nadal pływa w miejscu
Zgłoś
Sarkos 2012-10-02, 16:16 8
outsider_max napisał/a:

Tak powiedziawszy... Mój syn ma 8 miesięcy i od 4 miesięcy chodzę z nim na basen. Nigdy nie zrobiłbym tego co ta kochająca mamusia. Chyba do końca sama nie wi co robi. dziecko odczuwa to inaczej, a sądząc po minie bobasa nie za bardzo jest zadowolony. No ale fakt dziecko przecież Pływać umi...
żal

Ach, wiedziałem, że trafi się obrońca "biednego" dziecka. Cóż, jako rodzic powinieneś wiedzieć, że jak małemu dziecku się coś nie podoba, czegoś się boi, albo coś mu zdecydowanie przeszkadza, to daje o tym znać bardzo szybko i bardzo głośno.
Zgłoś
miszcz310 2012-10-02, 17:32 1
Oj tam pitolicie. Ja tam czekałem, aż woda zacznie robić się brązowa a "kochająca" mamusia zacznie spitalać z prędkością dźwięku z basenu.
Zawiodłem się piwa nie będzie...
Zgłoś
x................s 2012-10-02, 17:56 4
miszcz310 napisał/a:

Oj tam pitolicie. Ja tam czekałem, aż woda zacznie robić się brązowa a "kochająca" mamusia zacznie spitalać z prędkością dźwięku z basenu.
Zawiodłem się piwa nie będzie...

jak zostaniesz ojcem to dowiedz się o istnieniu pieluch do stosowania w basenach
Zgłoś
@bsynt 2012-10-02, 18:24 1
Do 6 miesiąca życia dzieci mają odruch na nurkowanie, potem trzeba go wyrabiać przez ćwiczenia. Polega to na wstrzymaniu oddechu przy zanurzeniu twarzy (śluzówki nosa) oraz zmianie w ukrwieniu narządów. Generalnie krew dostaje mózg i mięśnie, zabierane jest przewodowi pokarmowemu. Ten odruch mają foki, wydry itp
Zgłoś
x................s 2012-10-02, 18:28
@bsynt napisał/a:

Do 6 miesiąca życia dzieci mają odruch na nurkowanie, potem trzeba go wyrabiać przez ćwiczenia. Polega to na wstrzymaniu oddechu przy zanurzeniu twarzy (śluzówki nosa) oraz zmianie w ukrwieniu narządów. Generalnie krew dostaje mózg i mięśnie, zabierane jest przewodowi pokarmowemu. Ten odruch mają foki, wydry itp

fajny motyw też przy porodzie w wodzie, dziecko podłączone do pępowiny pobiera z niej tlen (pofc przez krew) i może w wodzie być bez wynurzania ;d
Zgłoś
Swka 2012-10-02, 18:40 1
dobry spławik na walenie.
Zgłoś
r................h 2012-10-02, 19:41
myślałem, że ma 4,5 promila...
jakby ci to powiedzieć...?
w dupę?
za proste...
do dupy!!!
Zgłoś
djmass 2012-10-02, 20:46
na pierwszym filmie lepiej mu wychodzi... a na drugim przez pierwsze parę sek. pływa w miejscu..
Zgłoś
bartekmmm 2012-10-03, 0:24
Phelps'a z niego nie będzie, po 4 latach pływania napierdala rękoma jak miotłą. Brak techniki, prowadzenia rąk przy głowie, palce rozłączone, a nogi to już w ogóle tragedia, macha jakby go osy napierdalały. Mój 4 latek pływa lepiej i nie mam zamiaru robić z niego sportowca.

Najładniej pachną kwiaty na grobach wrogów.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów