📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
00:10 zajebisty dzwonek taki miałem w latach 90 ^
chyba nigdy takowego Hujałeja nie miałeś^ to powszechny dzwonek w chińskich gównach
BushwickBill napisał/a:
Hujałej komus dzwoni
chyba nigdy takowego Hujałeja nie miałeś^ to powszechny dzwonek w chińskich gównach
A ten co się uczył Pływac , przeżył ?
Takiego krokodyla się odstrzeliwuje, ponieważ jest wysoce prawdopodobne, że ponownie zaatakuje jakiegoś człowieka.
młotki zabili go, bo rodzina pewnie chciałaby go pochować a nie wyciagać mielone z dupy krokodyla
Policeman napisał/a:
Na chuj zabijają te zwierzęta, nie rozumiem "bo zasmakował ludzkiego mięsa" albo "bo stał się ludożercą" no i co, wcześniej nim niby nie był, przecież właśnie wpierdolił człowieka, nie wpadł mu magicznie do paszczy, to może od razu zabijmy wszystkie zwierzęta. Uważam, że powinno się szanować przyrodę i drapieżników, a także nie odławiać tygrysów, krokodyli etc. Nic tak nie reguluje populacji brązowych w wielu miejscach świata. Poza tym ile frajdy dla nas.
Po to się strzela do "ludożerców", żeby się pozbyć osobników które zbyt komfortowo czują się względem ludzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów