📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Hujałej komus dzwoni
Jaki dumny, gdyby mógł to pewnie by donośnie miuczał przez cała drogę
Na chuj zabijają te zwierzęta, nie rozumiem "bo zasmakował ludzkiego mięsa" albo "bo stał się ludożercą" no i co, wcześniej nim niby nie był, przecież właśnie wpierdolił człowieka, nie wpadł mu magicznie do paszczy, to może od razu zabijmy wszystkie zwierzęta. Uważam, że powinno się szanować przyrodę i drapieżników, a także nie odławiać tygrysów, krokodyli etc. Nic tak nie reguluje populacji brązowych w wielu miejscach świata. Poza tym ile frajdy dla nas.
No i za co go zabili? Da Silva i tak by wylądował w kawałkach w lesie albo w najlepszym wypadku z przestrzelonym łbem, jak nie tego samego dnia, to za tydzień, co za różnica do cholery.
Co za debile...typ już i tak dawno sztywny po chuj odstrzelili tego pięknego drapieżnika
Ponton z lacosty ma, bogacz pierdolony.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Ja się uczyłem pływać w kółku lub rękawkach, niektórzy wołali na nie "słoniki"... Gdy mówiłem mamie, że chcę krokodylka to mówiła "po co ci?" i finalnie stałem z boku jak pizda i patrzyłem jak ktoś inny z nim pływa...
Pierdolone brudne ścierwa zabiły biedne zwierzę w jego naturalnym srodowisku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów