📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
stawiacie bro za taki gowno? szanuje w miare scierwo, ale ten sie bydlak zasluguje na wpierdol nie toleruje obcokrajowcow. ktorzy sie smieja z mojego jezyka, narofu, tradycji!!!!! gdzie sa stazi skinhead!!!!????
von!!!!!
von!!!!!
całkiem dobrze mówi, na wsi nieraz ciężko kogoś zrozumieć, a tu wszystko wyrażnie
karygwronkkinog napisał/a:
stawiacie bro za taki gowno? szanuje w miare scierwo, ale ten sie bydlak zasluguje na wpierdol nie toleruje obcokrajowcow. ktorzy sie smieja z mojego jezyka, narofu, tradycji!!!!! gdzie sa stazi skinhead!!!!????
von!!!!!
A ty tu po chuj kurwa przylazłeś? Jak się nie podoba to idź sobie kurwa na kwejka czy inne chujostwo a nie wylewasz tutaj swoje żale i to w dodatku gorszą polszczyzną niż bohater tematu
DyndaS napisał/a:
Te teksty mogą pomóc w szybkim dostaniu wpierdol.
Czy polska musi kojarzyć się tylko z pospolitą kurwą i kradzieżą ?
Pretensje należy mieć jedynie do siebie, bo sami sobie tą opinię wyrobiliśmy. Nikt nam jej nie spieprzył.
Mi to czasem nie wystarcza na Starogardzką, a ci sobie Belvedere'a do pierogów leją, burżuje jebane.
Taka żałość, tyle piwek ? To nawet te zajebiste historyczne filmy nie mają tyle :|
@up
bo sa nudne i nadete. To jest malo zabawne, kiedy zdamy sobie sprawe, z tego, jak mozemy byc postrzegani za granica(ciejkawe skad sie to bierze?). Natomiast odrzucajac obawy, filmik jest zabawny.
bo sa nudne i nadete. To jest malo zabawne, kiedy zdamy sobie sprawe, z tego, jak mozemy byc postrzegani za granica(ciejkawe skad sie to bierze?). Natomiast odrzucajac obawy, filmik jest zabawny.
Przy takim wyglądzie choćby się uczył i 10 lat to nie wiele zdziała, tu może pomóc jedynie chloroform!
widzę, że Burneika po raz kolejny wpycha syna na salony
bubr32 napisał/a:
A ty tu po chuj kurwa przylazłeś? Jak się nie podoba to idź sobie kurwa na kwejka czy inne chujostwo a nie wylewasz tutaj swoje żale i to w dodatku gorszą polszczyzną niż bohater tematu
a ty po chuj kurwa sie urodziles zydku jebany! nie podoba mi sie to i chuj to takiego zyda jak ty powinno interesowac...nie wpierdalaj mi sie wiecej miedzy wodke a zakaske smierdzacy zydzie!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów