Nie żebym coś sugerował, ale podczas gdy nauka wyjaśnia kolejne tajemnice wszechświata, rozwija nowe technologie i usprawnia istniejące, religia zastanawia się co wolno a czego nie wolno robić z własnymi genitaliami...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oho, ja już się domyślam co taki dowcip spowoduje(chociaż z drugiej strony to fakt, a nie dowcip).
racja, ale idąc tym tokiem to po cholerę nam malarstwo - jakieś gówna na kawałku płótna, literatura - jakieś bazgroły o niczym na kawałku drzewa, seks - brudny akt nie służący niczemu, zapładniać można sztucznie, itd. w zasadzie to wszystko czego potrzebujemy to matematyka, fizyka, chemia i kilka dziedzin inżynierii. kompletne zaprzeczenie idei społecznej równowagi.
Malarstwo i literatura to sztuka, kultura i rozrywka. Seks to już całkowicie inna kategoria, a poniekąd też rozrywka.
A religia? Co nam daje oprócz niepotrzebnych konfliktów?
A religia? Co nam daje oprócz niepotrzebnych konfliktów?
dział hard. nie byłoby go gdyby nie religia, a przynajmniej byłby uboższy
androgenius napisał/a:
Największą różnicą pomiędzy religiami a nauką jest zasada ich działania.
Nauka działa.
Przypomnij mi o tym jak dostaniesz raka i nie będzie cię mogła nauka wyleczyć
Nie wiem o co spinasz dupę, nie chcesz wierzyć nie wierz... normalnemu ateiście powinno latać to koło chuja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów