- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
To teraz tramwaje i rowery też są złe?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te tęmpe jełopy nie wiedzą że są manipulowani? I tak naprawdę gówno a nie o klimat chodzi.... ehh
No cóż, te osoby przez system będą bezrobotne i biedne,i prubują protestować ale sami nie wiedzą przeciw czemu.sorry za długi wywód ale staram się poprawnie pisać na klawiaturze,co nie jest łatwe,ale pozdrawiam wszystkich ludzi którym się wydaje że są dobrzy.ok nara
gucio_gu napisał/a:
No cóż, te osoby przez system będą bezrobotne i biedne,i prubują protestować ale sami nie wiedzą przeciw czemu.sorry za długi wywód ale staram się poprawnie pisać na klawiaturze,co nie jest łatwe,ale pozdrawiam wszystkich ludzi którym się wydaje że są dobrzy.ok nara
Prubuj dalej, będzie dobsze, nie zrarzaj się.
ibrahim napisał/a:
Gnido ja poprawie paluszki na klawiaturze Układam, a to skomplikowane troszku. Ogarniaj to mada faka
[ Dodano 2024-08-05, 09:33 ]
Halman napisał/a:
coś bardzo słabe to nawadnianie...
Tak masz piwo zawsze i wszędzie, i dziewczyne,czy co tam wolisz to stawiam,jak chcesz
Jarosławkaczyński napisał/a:
Te tęmpe jełopy nie wiedzą że są manipulowani? I tak naprawdę gówno a nie o klimat chodzi.... ehh
Co znaczy "tęmpe"?
To jakieś zaklęcie, czy masz udar?
JohnDoe napisał/a:
Co znaczy "tęmpe"?
To jakieś zaklęcie, czy masz udar?
Guwno znaczy. Ty też jestes tępakiem jak nie umisz zrozumieć zdania napisanego z błendem. Niekturzy są dyslektykami co nie wyklócza ih że społeczęńswa
Zamiast wodą polewać, powinni te bandy znudzonych życiem, bezużytecznych, wiecznie bezrobotnych złośliwych degeneratów pałą gumową napierdalać. 2-3 takie akcje i by zaczęli w końcu sumiennie pośredniak odwiedzać.
ibrahim napisał/a:
Zrobiłeś błąd w słowach "dalei", "bendzie" oraz "siem".
Nieh rzyie Róh Horzuf!
Jarosławkaczyński napisał/a:
Guwno znaczy. Ty też jestes tępakiem jak nie umisz zrozumieć zdania napisanego z błendem. Niekturzy są dyslektykami co nie wyklócza ih że społeczęńswa
...czyli udar.
Nie pomogę Ci. Dzwoń na pogotowie, albo wyloguj się.
Bieda umysłowa wdarła się w szeregi..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów