Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mam dla ciebie złą wiadomość: laska na gifie ma spokojnie 10 kg mniej niż Christina. Nie zauważyłeś zapewne dlatego, że jesteś facetem. Christina waży dobrze ponad 70kg, a tamta dziewczyna pewnie niewiele ponad 60. Ale jak ktoś oko wyrabiał na dziewczynach o nazwisku jpg, to trudno się dziwić. Tu masz Christinę bez retuszu i gorsetu, z którym się prawie nie rozstaje:
I - żeby mnie nikt źle nie zrozumiał - uważam, że Christina jest przepiękna jak na swój wiek.
masz roztrojenie jaźni? może leczysz kompleksy takim pierdoleniem, bo sama masz pewnie dobre 90kg i cellulit jak u 80-letniej babki, ale mniejsza z tym. Trzeba być kobietą, by nie zauważyć tego sadła pod tą "wyszczuplającą" czarną bluzką.
masz roztrojenie jaźni? może leczysz kompleksy takim pierdoleniem, bo sama masz pewnie dobre 90kg i cellulit jak u 80-letniej babki, ale mniejsza z tym. Trzeba być kobietą, by nie zauważyć tego sadła pod tą "wyszczuplającą" czarną bluzką.
A ty najwyraźniej masz małego pisiora, a już na pewno nigdy nie ruchałeś. Na temat kobiet zacznij się wypowiadać, kiedy już się pierwszy raz ogolisz. Przykro takiego pierdolenia słuchać. A jeśli ci przeszkadza u kobiet fałdka tu czy tam lub cellulit, to czas zostać gejem, bo faceci nie miewają.
I o co ci chodziło z tym roztrojeniem jaźni? Odnoszę wrażenie, że gdzieś to zasłyszałeś i usilnie próbowałeś gdzieś użyć. Tu niestety, chłoptasiu, nie pasowało.
Moja rada: dorośnij, bo na razie jesteś młodociany chamem i prostakiem.
A ty najwyraźniej masz małego pisiora, a już na pewno nigdy nie ruchałeś. Na temat kobiet zacznij się wypowiadać, kiedy już się pierwszy raz ogolisz. Przykro takiego pierdolenia słuchać. A jeśli ci przeszkadza u kobiet fałdka tu czy tam lub cellulit, to czas zostać gejem, bo faceci nie miewają.
I o co ci chodziło z tym roztrojeniem jaźni? Odnoszę wrażenie, że gdzieś to zasłyszałeś i usilnie próbowałeś gdzieś użyć. Tu niestety, chłoptasiu, nie pasowało.
Moja rada: dorośnij, bo na razie jesteś młodociany chamem i prostakiem.
Ooo widzę, że trafiłem w twój czuły punkt. Roztrojenie jaźni nie pasowało? Chyba krew nie dociera ci do mózgu przez cholesterol, bo nie potrafisz już czytać ze zrozumieniem. Starasz się na siłę dopierdolić, bo jesteś grubą świnią i cie to najzwyczajniej zabolało
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów