📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jak na takie ciało to i tak jest gibka... Podobno
A gdzie ta laska?? To ta z tyłu??
to moja siostra
Bring my harpoon!
gdzie tam "gruba" kurwa mac
po prostu ma normalna, kobieca sylwetke: latem daje cien, zima grzeje.
ps. pochwalcie sie zdjeciami swoich dziewczyn- jesli je macie- z reala (nie, nie o supermarket mi chodzi)
ps. pochwalcie sie zdjeciami swoich dziewczyn- jesli je macie- z reala (nie, nie o supermarket mi chodzi)
szymon_g napisał/a:
to powinna byc normalna kobieca sylwetka, a ta na tym gifie to tłuszcz
chuj, przynajmniej przeszła. Ja ze swoim mięśniem piwnym wyrobionym na sadolu pewnie nie dałbym rady.
szymon_g napisał/a:
Normalna sylwetka dobre! Nie każdy facet potrzebuje latem cień, a zimą piec. Masz małe wymagania, bo to najzwyczajniej tłusta świnia.
Laska z gifa jest zajebista. Podejrzewam, że wszyscy nazywający ją grubą świnią nigdy jeszcze żadnej dziewoi nie doświadczyli. Z takim podejściem skończycie z obrączką na lewej ręce i z drugą na prawej.
Będę_go_zjadł napisał/a:
to powinna byc normalna kobieca sylwetka, a ta na tym gifie to tłuszcz
Mam dla ciebie złą wiadomość: laska na gifie ma spokojnie 10 kg mniej niż Christina. Nie zauważyłeś zapewne dlatego, że jesteś facetem. Christina waży dobrze ponad 70kg, a tamta dziewczyna pewnie niewiele ponad 60. Ale jak ktoś oko wyrabiał na dziewczynach o nazwisku jpg, to trudno się dziwić. Tu masz Christinę bez retuszu i gorsetu, z którym się prawie nie rozstaje:
I - żeby mnie nikt źle nie zrozumiał - uważam, że Christina jest przepiękna jak na swój wiek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów