Jednak marka zobowiązuje
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co, z tym skuterem w tle się zderzyli?
Bo szmaty ktoś wsadził, po czwartym czy piątym dzwonie kiedy auto znajdowało się jeszcze na placu u Moritza czy Janusza.
Atlant555 napisał/a:
A poduszki całe
Bo szmaty ktoś wsadził, po czwartym czy piątym dzwonie kiedy auto znajdowało się jeszcze na placu u Moritza czy Janusza.
Umysłowe gówno
reduktor od gazu cały, wrzucą do następnej
Poduszki nie wystrzeliły bo ktoś pasów nie zapiął ale skąd możecie wiedzieć, w lanosach nie ma takich rzeczy.
A Ja mam BMW e36 318i non LPG Rocznik 92, lekko podrdzewiałe progi i listwy i nie narzekam. Kupiłem to coś by dojeżdżać sobie do pracy. Mechanicznie nie miałem złych przygód ( oby tak dalej). Nie utorzsamiam się z tą marką, przepuszczam pieszych gdy stoją na przejściu, przepuszczam innych chcących wykonać lewoskręt i gitara. Wybrałem BMW bo samochód naprawdę wygodny a to, że kupiłem go za 2 kloce to inna bajka. Przynajmniej jak mi jakiś Janusz będzie chciał być szeryfem to nie będę płakał podczas stłuczki czy innego gówna.
A teraz czekam na
@sereja3
Pozdrawiam
A teraz czekam na
@sereja3
Pozdrawiam
Cytat:
Poduszki nie wystrzeliły bo ktoś pasów nie zapiął ale skąd możecie wiedzieć, w lanosach nie ma takich rzeczy.
Jesteś idiotą?
jak bym coś kurwa zrozumiał, piszczy jak ta pizda z za płota, wyjebac to nawet na harda sie nie nadaje
Chłopaki pewnie zapierdalały przez wioskę ile fabryka dała, auto totalny dzwon każdy wychodzi o własnych siłach, nikomu nic się nie stało, a kumpel z pracy jechał busem,brakło mu 15 metrów (przy wyprzedzaniu) zahaczył lewa strona busa o ciężarówkę (DMC 7.5 tony) i zgon na miejscu. A droga była prosta,uczciwie zarabiał, kurwa jakie to życie jest niesprawiedliwe
@up
bo głupi mają szczęście. Ale któryś nieźle banią musiał zajebać skoro tak dach na sztorc postawiło
bo głupi mają szczęście. Ale któryś nieźle banią musiał zajebać skoro tak dach na sztorc postawiło
sereja3 napisał/a:
Nie utorzsamiam się z tą marką [...]
hehe to jest silniejsze niż myślałem - jak nie w głowie, to genach to musi siedzieć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów