📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Zobaczcie jak oni tę bramę podnoszą. Skuteczni jak stado kobiet w sytuacji stresowej.
Mejka napisał/a:
Zobaczcie jak oni tę bramę podnoszą. Skuteczni jak stado kobiet w sytuacji stresowej.
Takie stalowe przęsło waży ze 150-200 kg, jak nie lepiej. Wiem, bo malowałem kiedyś ogrodzenie. W czterech chłopa było ciężko to gówno nosić.
NiemiecWaszPan napisał/a:
Takie stalowe przęsło waży ze 150-200 kg, jak nie lepiej. Wiem, bo malowałem kiedyś ogrodzenie. W czterech chłopa było ciężko to gówno nosić.
3x ogladałem i dopiero teraz zauważyłem, że drajwer z cieżarówki winny całej akcji
chłopa zZIPowało niezle
fatalnie przyjał to przęsło, a jesli mówisz jeszcze, że wazy tyle, to raczej nogami już nie ruszy o ile wogóle przezył
Tutaj 7 chłopa tylko ją uniosło lekko więc 500 kg to minimum myślę
Tutaj 7 chłopa tylko ją uniosło tylko lekko więc 500 kg to minimum myślę
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Przynajmniej nie umarł na koronawirusa.
A czy nie było już filmiku z tego miejsca, kiedy to przygniotło kobietę z dzieckiem? Wygląda bardzo podobnie.
powinni po prostu podnosić z tej strony gdzie przygnieciony ma łeb i tyle w temacie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów