Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja wiem, że tu "lubicie" motocyklistów, ale ten busiarz zabił człowieka. Co ten na motocyklu miał kurwa zrobić? Krzyknąć: "dalej, dalej śmigło Gadżeta"?
Pozwól ze ci wytłumaczę; widzisz zakręt oplatający praktycznie pionowy stok? jaka twoim zdaniem jest widoczność w takim miejscu?
Czy zdrowy rozsądek i instynktowna chęć do życia nie nakazuje spodziewać się niespodzianek za takim zakrętem?
Ja wiem, że tu "lubicie" motocyklistów, ale ten busiarz zabił człowieka. Co ten na motocyklu miał kurwa zrobić? Krzyknąć: "dalej, dalej śmigło Gadżeta"?
no widzisz a tamten co za nim jechał jakoś zdołał wyhamować? pewnie dlatego że jechał powoli, bo pewnie przed zakrętem było postawione ograniczenie. ale ja się nie znam więc się wypowiadam.
Pozwól ze ci wytłumaczę; widzisz zakręt oplatający praktycznie pionowy stok? jaka twoim zdaniem jest widoczność w takim miejscu?
Czy zdrowy rozsądek i instynktowna chęć do życia nie nakazuje spodziewać się niespodzianek za takim zakrętem?
A widzisz tam podwójną ciągłą? Jak będziesz robił prawko to Ci wytłumaczą, że to nie dla ozdoby na ulicach się rysuje...
no widzisz a tamten co za nim jechał jakoś zdołał wyhamować? pewnie dlatego że jechał powoli, bo pewnie przed zakrętem było postawione ograniczenie. ale ja się nie znam więc się wypowiadam.
pewnie zauważył światło hamulca tego przed nim i miał te dwie sekundy więcej na reakcję...
A widzisz tam podwójną ciągłą? Jak będziesz robił prawko to Ci wytłumaczą, że to nie dla ozdoby na ulicach się rysuje...
zatem życzę ci byś nigdy pod żadnym pozorem nie przekroczył podwójnej ciągłej choćby 30 tonowy tir leciał prosto na ciebie..
zatem życzę ci byś nigdy pod żadnym pozorem nie przekroczył podwójnej ciągłej choćby 30 tonowy tir leciał prosto na ciebie..
Halman jak często czytasz że jesteś idiota ? Dopisz sobie +1 ode mnie.
Chłopie czasami się zastanawiam jak ty ogarniasz to ściąganie filmików. To nie motocyklista miał przekraczać podwójna ciągła , bo nie miał na to żadnych szans. kierowca autobusu zachował się skrajnie nieodpowiedzialnie i wpierdolil wprost przed motocykl, w miejscu gdzie nie miał prawa skręcać
Chciałeś zabłysnąć a wyszedłeś na debila
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów