📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ona juz ma ten idealny stan
Ciąg dalszy na hardzie
CrazyEdek napisał/a:
Powiedzenie, że nikt ci nie wlewał
Pierwsze słyszę. Może dlatego, że nikt mi nigdy nie wlewał..?
CrookerS napisał/a:
Ruchac poki ciepla a nie sie rozczulac
Serio chciałbyś ruchać takie truchło? Widzę, że nie wiesz co robić z kobietą.
MsVapore napisał/a:
daj spokój, tacy "znawcy" to nawet konia walą raz w tygodniu bo rękę głowa boli
MsVapore napisał/a:
the_p napisał/a:
daj spokój, tacy "znawcy" to nawet konia walą raz w tygodniu bo rękę głowa boli
A czy „Rycerz Smętnego Oblicza” Don Kichot i jego wierny giermek Sancho Pansa przypadkiem nie zabłądzili?
Pan_Cernik napisał/a:
A czy „Rycerz Smętnego Oblicza” Don Kichot i jego wierny giermek Sancho Pansa przypadkiem nie zabłądzili?
Nie, ale Pan_Stujernik do szkoły niech się szykuje
Cipa cipka cipeczka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów