Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Baranie ale emigranci to w 99% to muzułmanie!
z tym ze jest różnica miedzy muzułmaninem który nie jest imigrantem , a imigrantem uciekającym z kraju za kasą z socjalu który jest muzułmanem,
z tym ze jest różnica miedzy muzułmaninem który nie jest imigrantem , a imigrantem uciekającym z kraju za kasą z socjalu który jest muzułmanem,
jedynie Tatarzy są w Polsce nie imigrantami muzułmańskimi...
Poza tym o czym kurwa mowa? 90% zamachów to "Belg", "Francuz", "Szwed" etc. pochodzenia z Afryki/Azji. Potomek tych co byli tanią siłą roboczą, obecnie niewyedukowany, bezrobotny "człowiek". Takiemu frustratowi bez życia można dużo wmówić - bo niby kto głosuje na PiS?
Ale im te jebane, makaronowe, tepe, lewackie, jebane (jesli sie powtarzam to znaczy ze tbyło to potrzebne) łby musza parowac kiedy slysza prawde od muzułmanina
We francji jest 5mln muzłmanow. Zamachów ile było w ciagu nie wiem? 20 lat? 10? 20?
Niech za kazdy zamach bedzie odpowiedzialne 10 ludzi. 200 muzulmanow cos odjebalo we francji w przeciagu dekad.
200 na 5.000.000 to jakies 0,004%.
4.999.800 / 99,996% muzułmanow we francji nie ma nic wspolnego z islamskim ekstremizmem i funkcjonuje powiedzmy poprawnie.
Chuja uslyszeli prawde od debila a ty lykasz takie gowna jak na prawactwo debilne przystalo. Francja zimportowała tania sile robocza i kilkunastu pojebow, dzieki temu sa krajem jakim są, z gospodarka 6 razy wieksza od polskiej. Bo nie rzadzą nimi prawackie gowna
We francji jest 5mln muzłmanow. Zamachów ile było w ciagu nie wiem? 20 lat? 10? 20?
Niech za kazdy zamach bedzie odpowiedzialne 10 ludzi. 200 muzulmanow cos odjebalo we francji w przeciagu dekad.
4.999.800 / 99,996% muzułmanow we francji nie ma nic wspolnego z islamskim ekstremizmem i funkcjonuje powiedzmy poprawnie.
Chuja uslyszeli prawde od debila a ty lykasz takie gowna jak na prawactwo debilne przystalo. Francja zimportowała tania sile robocza i kilkunastu pojebow, dzieki temu sa krajem jakim są, z gospodarka 6 razy wieksza od polskiej. Bo nie rzadzą nimi prawackie gowna
Ale ty kurwa durny jesteś. Ja pierdole jaki durny że chuj. Francja to szambo Europy. Jakim trzeba być ignorantem i debilem aby usprawiedliwiać islamizację tanią siłą roboczą. Franca... Kolonialne złodziejskie państwo. Nudzi ci się to idź jebnij barana w ścianę obszczymurku zjebany obsrany.
Niech za kazdy zamach bedzie odpowiedzialne 10 ludzi. 200 muzulmanow cos odj***lo we francji w przeciagu dekad.
ch*ja uslyszeli prawde od debila a ty lykasz takie gowna jak na prawactwo debilne przystalo. Francja zimportowała tania sile robocza i kilkunastu pojebow, dzieki temu sa krajem jakim są, z gospodarka 6 razy wieksza od polskiej. Bo nie rzadzą nimi prawackie gowna
Niechce mi sie uczyc takiego ciula, ale w dupie byles gowno widziales... Media maja zakaz podawania informacji o prawdziwej liczbie zamachow i ich prob (a liczaba prob jest kolosalna). Skad to wiem.... A no od osob pracujacych i zajmujacych sie bezpieczenstwem w Europie i usa, wspolpracujacych ze sluzbami takimi jak np IFB, ACI (poukladaj sobie literki poprawnie). Kazdego dnia podpisuja paiery o poufnosci, przed kazdym spotkaniem z ambasadorami, dyrektorami placowek tych sluzb znajdujacych sie w UE... Te twoje 200... Jestes kurwa tak odklejony od rzeczwistosci i skali problemu jak kazdy lemming i prostaczek... Odpowiednie media podrzucaja info i reszte robie ludzie twojego pokroju... Nawet jesli cos ujzy swiatlo dzienne szukaja odpowiedzialnego, a media maja negowac reszte (patrz wczesniej) robia ludzie tacy jak Ty... Jedna osoba podczas spotkania uslyszala liczbe ponad 4tys to akurat byl w miare spokojny rok. Niemcy maja pelne rece roboty... Gdybys wiedzial o tym to albo doszloby do zamieszek albo bys obsrany z chaty nie wychodzil bedac na zachodzie... Rusz dupe do Brukseli i wyjdz w nocy na miasto w pewnych dzielnicahc. Nie zatrzyma sie zaden samochod, zeby Ci nawet powiedziec gdzie jestes... Jedz do Paryza, Londynu widac trzymasz sie jakis jebanych enklaw . Kolejna ciekawostka najwiecej szpiegow jest w Brukseli i nie moga sobie z tym poradzic
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów