📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Internet to najlepszy wynalazek na świecie, można się dowartościować widząc taką głupotę
Na pewno nie fejk.
Zajebałbym jej z całej siły lutę w pysk po czym powiedział "ty, patrz, nawet nie trafiłem".
nawet gdyby użyła dużo dłuższych zszywek i przebiła czaszkę to nic by się nie stało,u tego osobnika w tym miejscu ciała nie znajdują się żadne ważne organy, tylko pusta komora akustyczna
Średnio dobrała ten kolor sztucznej krwi czy innego keczupa. Niech spróbuje z młotkiem wtedy może bym się nabrał.
up
tak wygląda krew tętnicza więc jeśli trafiła w żyłę to tak powinna właśnie wyglądać posoka
tak wygląda krew tętnicza więc jeśli trafiła w żyłę to tak powinna właśnie wyglądać posoka
ZapachPalonegoPaznokcia napisał/a:
Internet to najlepszy wynalazek na świecie, można się dowartościować widząc taką głupotę
Albo się wkurwić że cywilizacja upada i że za dwieście lat nasz prawnuki będą lizać odbyty gorylom żeby się dowartościować kulturowo.
kaiel napisał/a:
nawet gdyby użyła dużo dłuższych zszywek i przebiła czaszkę to nic by się nie stało,u tego osobnika w tym miejscu ciała nie znajdują się żadne ważne organy, tylko pusta komora akustyczna
Tak! A po wyjęciu tej zszywki było by słychać głośny syk zasysanego powietrza
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów