Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
deck123 2018-08-28, 14:53 3
Lepiej by mu pomogła jakby za torby złapała i masowała
Zgłoś
X................3 2018-08-28, 15:52
lol, dobra jest
Zgłoś
Nexus69 2018-08-28, 15:53
To Melisandra z Gry o Tron !!!!
Zgłoś
Piridais 2018-08-28, 15:56 1
Całe szczęście to zwykły żart , prawda?
Zgłoś
Baldzi 2018-08-28, 16:22
Chyba nie, bo robią to od kilku lat :/
Zgłoś
S................i 2018-08-28, 16:24 2
Piridais napisał/a:

Całe szczęście to zwykły żart , prawda?

ukryta treść
Zgłoś
Dexterous 2018-08-28, 17:44 3
Zamanifestowałbym jej swojego demona w ramach terapii
Zgłoś
krasnal_hałabała 2018-08-28, 19:06
Zgłoś
mucha86 2018-08-28, 19:55
@Abraxus
ja jestem niewierzący, a cześć można mieć do rodziców, bohaterów, państwa, flagi czy godła, nie tylko do boga. widać że jednak horyzont za ciasny na to. co zresztą widać skoro piszesz że krzyż jest średniowiecznym narzędziem tortur, więc na czym zabito Jezusa w antyku, skoro krzyży nie mieli?
a Ernest Hemingway to czerwona kanalia, znajomy agenta NKWD Świerczewskiego, brawo za autorytet
Zgłoś
Kszysio_Placuszek 2018-08-28, 20:00
Konikmamy napisał/a:

Ja pierdole Legionowo to jednak zajebana wiocha jest, spuscic atom

A właśnie że nieprawda że są z Legionowa tylko z Nowego Dworu Mazowieckiego.
Psipsiok ci w pupę, a Legionowo jest fajne.
Zgłoś
prawda 2018-08-28, 22:47
ja jebie
Zgłoś
CCCP 2018-08-28, 23:14
mucha86 napisał/a:

@Abraxus
ja jestem niewierzący, a cześć można mieć do rodziców, bohaterów, państwa, flagi czy godła, nie tylko do boga. widać że jednak horyzont za ciasny na to. co zresztą widać skoro piszesz że krzyż jest średniowiecznym narzędziem tortur, więc na czym zabito Jezusa w antyku, skoro krzyży nie mieli?
a Ernest Hemingway to czerwona kanalia, znajomy agenta NKWD Świerczewskiego, brawo za autorytet

To, co on napisał, to był sarkazm. Jeśli już chcesz być taki szczegółowy, to Rzymianie przybijali, a tak naprawdę to nie przybijali, a przywiązywali skazańców do belek w kształcie litery T. Rzymianie to bardzo praktyczni ludzie byli, myślisz, że chciałoby im się zbijać jakieś durne krzyże? Kara polegała na tym, żebyś zdychał na słońcu jak najdłużej, a przebijanie kończyn tylko by to przyśpieszyło. Zresztą takie przywiązanie nie zawsze było równoznaczne z karą śmierci. Kiedy niewolnik wkurwił swojego właściciela, to ten mógł go przywiązać do takiego T, aby trochę sobie powisiał. Czasami nawet do góry nogami, tak dla śmiechu.
Zgłoś
mucha86 2018-08-29, 2:24
@CCCP
nie musisz mi tłumaczyć oczywistości, wykazałem tylko ignorancję Abraxusa. swoją drogą przybicia do krzyża się zdarzały choć faktycznie były rzadkie. poza tym nie byłem szczegółowy ani o szczegóły nie prosiłem. pzdr
Zgłoś
Wiewór 2018-08-29, 9:41
Cytat:

@Abraxus
(...)

Ale mi dogadałeś.
Zgłoś
mucha86 2018-08-29, 11:27
spokojnie nie musisz mnie przekonywać że jesteś ignorantem, to wiem, ale po tym do kogo człowiek się odnosi poznajemy kim jest.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem