18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Nawigator
BongMan • 2011-09-17, 13:03
Na okręcie na pełnym morzu zachorował nawigator. Lekarz go bada, a po oględzinach zamyślił się. Z tego stanu wyrywa go pacjent pytaniem:
- I jak, doktorze, to coś poważnego?
- Nie, nie, tylko się zastanawiałem, kto jeszcze na statku zna się na nawigacji.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
grzesiek141 2011-09-17, 13:37
Hahahaha.. NIE!
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2011-09-18, 10:15
nie uwierzysz ale GPSa obsłuży nawet debil
Zgłoś
Kwakens 2011-09-18, 11:38
up
tak i właśnie po to są na statku nawigatorzy, facepalm
Zgłoś
S................t 2011-09-18, 12:04 19
Wyobrażam sobie jak płynę statkiem a GPS mi pierdoli " Za 90 metrów skręć w prawo "
Zgłoś
tomek1491 2011-09-18, 13:36
up
gorzej jak powie "na rondzie zjedz drugim zjazdem", wtedy wiedz, że coś sie dzieje
Zgłoś
m................r 2011-09-18, 13:42 1
specjalnie założyłem konto żeby napisać że na statku jest 6 oficerów nawigatorów i kapitan, tak że może pozdychać jeszcze 5.
Zgłoś
.................. 2011-09-18, 13:44 1
major_Major napisał/a:

specjalnie założyłem konto żeby napisać że na statku jest 6 oficerów nawigatorów i kapitan

Świetnie!

A wolisz bokserki czy slipy?
Zgłoś
I................h 2011-09-18, 14:10
major_Major - Wow, mogę Cię dotknąć ?
Zgłoś
Zolner 2011-09-18, 15:07 1
up
najpierw się umyj
Zgłoś
~LegendarnyZiom 2011-09-18, 15:09
I'm a son of a bitch napisał/a:

major_Major - Wow, mogę Cię dotknąć ?

Chcesz jakiegoś faceta dotykać?
Zgłoś
Pener 2011-09-18, 15:12
LegendarnyZiom
Don't stop, don't stop the feet
Can't stop, can't stop the beat
Zgłoś
m................r 2011-09-18, 17:21
@ I'm a son of a bitch

Nie pozwalam się dotykać skurwysynom.
Zgłoś
szpetny 2011-09-20, 8:25
major_major
od ponad 2ch lat wchodzę regularnie na sadistica by najnormalniej na świecie sie pobrechać z obitych mord i połamanych kończyn. Zazwyczaj czytam sobie również komentarze użytkowników ,bo jestem po prostu ciekaw ich opinii na dany temat.
Pamiętam jak po usunięciu naszego-scierwa i facegówna przyrzekałem ,że nigdy nie założę konta na żadnym forum itp itd.
Az do dnia gdy przeczytałem twój komentarz o 6 oficerach na statkach. Nie chce być nie miły ,ale weź no chłopie zamknij kurwa mordę pochyl sie przed gmachem twojej obecnej uczelni ,weź 30 metrowy rozbieg i pierdolnij z całej siły barana w ściane ,bo kurwa idiotyzmu i pisania głupot to kurwa nie zdzierżę mądralo w dupe kurwa jego mać jebany.

pozdrawiam
Zgłoś
m................r 2011-09-21, 10:51
@up
A mogę biblioteki? bliżej mam.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem