📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Że tam kurwa Adi nie dotarł w 43 roku, chujki nie wiedzą co to holokaust.
jak z bydłem..... ale jak widać inaczej się nie da..... A może nikt nie dostrzega jakie to może być dobrodziejstwo, taki odpowiednio na kierunkowany genetycznie wirusik, mógłby trochę oczyścić świat z takiego bydła .....
oni kurwa nie wiedza jak to trzeba - baseball nadziany gwozdziami.... tak trzeba
Dzisiaj napisał/a:
oni kurwa nie wiedza jak to trzeba - baseball nadziany gwozdziami.... tak trzeba
Ale tu chodzi o to żeby ograniczyć liczbę ofiar zamiast zwiększać.
Ale to jest głupie jak biją ich tymi dildami
Bejker napisał/a:
w Pl powinno tak być
Dokładnie, u nas by się to przydało niektórym bezmózgom. Na początku myślałam, że w mojej okolicy ludzie dziwnie przyzwoicie stosują się do zaleceń, ale podziw szybko znikł kiedy odkryłam, że tylko za dnia. W nocy zamaskowane (!) nastolatki jadą rowerami na imprezę i nocowanie do kumpeli, faceci robili ognisko-powitanie dla kolegi, który wrócił z Hiszpanii i dopiero kilka dni później zgłosił się na badanie, inni sądzą że korona to propaganda pisowska, no w dupach się poprzewracało. A gdyby tak się musieli dotoczyć do domu przy akompaniamencie kamer i kijaszków... może upokorzenie lepiej by podziałało niż mandat.
bardzo dobrze.
zwierzęta trzeba traktować jak zwierzęta
zwierzęta trzeba traktować jak zwierzęta
Po tych obywatelach nie widać żeby to robiło na nich wrażenie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów