📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
white powa !! i inne kolory tez powa
naziole maja wieksze jaja od tych w kominiarach bo nie boja sie mordy pokazac.
hail sadistic !
hail sadistic !
nic specjalnego się nie dzieje. wieje chujem jedynie.
Naziole to sa chyba genetycznie przystosowani do napierdalania, tak samo jak czarni do kradzieży
wszyscy powinni zostać uśpieni
KULTYWATOR napisał/a:
Racja! I to najskuteczniejszym środkiem usypiającym na świecie - 9 gramów ołowiu zaaplikowane z dużą prędkością w potylicę - prawie ze 100% skutecznością - w razie braku pozytywnej reakcji operacje można powtarzać do skutkuwszyscy powinni zostać uśpieni
jacy to tam naziole kurwa ludzie beka i tyle naziol zrobiony na hitlera i jeszcze ten wasik nie robcie jaj ....... zal i rozpacz
pierwszy komentarz mnie przeraził - zero tolerancji dla nazizmu !
Amerykanie, to nawet poważnych nazioli nie umieją sobie wyhodować;/
ru_ziolo napisał/a:
white powa !! i inne kolory tez powa
hail sadistic !
co to jest "powa"???
Ja pierdole. Ale kurwa matoły. O co oni się napierdalają? Kto ma pysk bardziej podobny do adolfa, czy ki chuj?
Już wolę oglądać jak się murzyni napierdalają, tam przynajmniej jest jakaś akcja.
Już wolę oglądać jak się murzyni napierdalają, tam przynajmniej jest jakaś akcja.
czarni patrza jak biale pany sie leja po mordach o to ktory z nich jest bielszy
tak to jest , że tacy debile mogliby przebrać się ża kaczora donalda , tylko zeby komuś wjebać , że tak się nie ubrał
dawaj ich do polski pokażemy im jak sie na.....la!!!!!same grubasy i pedały z długimi pejsami!!!!cioty!!!
Ludzie kurwa jak można wspierać nazistów będąc Polakiem?
Wiem że to dawno temu było (72 lata) ale no kurwa bez jaj.
Rasizm-OK
Nazizm-
Wiem że to dawno temu było (72 lata) ale no kurwa bez jaj.
Rasizm-OK
Nazizm-
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów