Prowokacja ciekawa, choć u nas skończyłaby się pewnie atakiem i pogryzieniem przez psa lewaka, tak jak to było w przypadku Jaoka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Black-Sheep Ale póki co to komunizm stworzył same państwa totalitarne, gdzie przeciwników zgładzano na równi z terytoriami faszystowskimi/nazistowskimi, a jeśli się mylę to pokaż mi państwo które nie mówiło że jest komunistyczne i które nie było totalitarne. Więc przestań pierdolić o wspaniałości jednego systemu nad drugim tylko dla tego że to inny system. Pojmij że to ludzie są kurwami które dla władzy pod każdym sztandarem będą usuwać tych niewygodnych.
każdy system ssie, zajmijcie się czymś innym.
Nie wymyślono jeszcze dobrego systemu bo ludzie to gówno.
Lepiej pouczcie sie trochę matmy i zacznijcie pracować dla NASA, zostańce projektantami samochodów, cokolwiek kurwa co
popchnie ten smutny Świat do przodu.
Nie wymyślono jeszcze dobrego systemu bo ludzie to gówno.
Lepiej pouczcie sie trochę matmy i zacznijcie pracować dla NASA, zostańce projektantami samochodów, cokolwiek kurwa co
popchnie ten smutny Świat do przodu.
mygyry napisał/a:
Może się mylę, ale czy wiesz że u nich swastyka to od setek lat symbol szczęścia? Bo zdaje się, że właśnie z tego regionu ten symbol się wywodzi...
Nie mylisz się, i nie tylko u nich. Nazi byli po prostu tacy wspaniali, że nawet cudzy symbol sobie przywłaszczyli.
Swastyka niemiecka ta zła i której wszyscy się boją i na nią plują to czarny symbol w białym kole na czerwonej fladze! I to właśnie to zestawienie kolorów itd. robi z niej straszliwy symbol Hitlerowskich Niemiec z okresu II WŚ.
Swastyka indyjska ma w sobie jeszcze 4 kropki natomiast nie wiem czy wiecie i tu uwaga będzie szok dla co niektórych:
Fińskie Siły Powietrzne do dzisiejszego dnia mają w swojej fladze swastykę i są z tego dumne.
Swastyka indyjska ma w sobie jeszcze 4 kropki natomiast nie wiem czy wiecie i tu uwaga będzie szok dla co niektórych:
Fińskie Siły Powietrzne do dzisiejszego dnia mają w swojej fladze swastykę i są z tego dumne.
Black-Sheep napisał/a:
Nawet jak oberwie nie szkoda mi takich prawackich śmieci, naziolom zawsze można dać w mordę.
Film pokazuje, że quasitolerancyjna lewica ocenia ludzi po ubiorze. W Polsce za podejrzenie bycia z "prawicowych mediów" gość został poszczuty psem. Kto tu jest prawdziwym faszystą?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów