Prowokacja ciekawa, choć u nas skończyłaby się pewnie atakiem i pogryzieniem przez psa lewaka, tak jak to było w przypadku Jaoka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Swastyka jako symbol ma jakąś nieokreśloną magię.
energia2013 napisał/a:
nagle wszystkie czarnuchy schodzą Ci z chodnika jak za czasów apartheidu Nic dziwnego, że oprócz symbolu nazistów w niektórych kulturach była uznawana za symbol szczęściaSwastyka jako symbol ma jakąś nieokreśloną magię.
Cytat:
u nas skończyłaby się pewnie atakiem i pogryzieniem przez psa lewaka, tak jak to było w przypadku Jaoka
Lewak atakujący lewaka to nic złego. Może byłoby wtedy dwóch mniej.
nie bardzo Cię rozumiem... chodzi Ci o ten film... Jeśli tak to gdzie była nasza flaga? Ja widziałem flagę Chile.
A jeśli chodzi o film to nie bardzo wiem czego on dowodzi?
Tego że w tym kraju parada równości jest taka tolerancyjna?
Czy po prostu o niewiedzy czy niedokształceniu i IQ na poziomie orangutana tych ludzi? (oprócz kilku ludzi która załapała) Jak większość nawet nie zaragowała a jak patrzyli to pewnie dlatego "czego ten pojeb idzie pod prąd". Dla przykładu podam Indie w których można do dziś znaleźć wiele symboli nazistowskich... nie znaczy że nimi są tylko niewiedzą co to. Dla nich to nic takiego.
@Roger_Skurwielson
Widzę że twoje logiczne myślenie też jest na poziomie orangutana. "Breivik"? Wiesz wogóle kim był i co zrobił... To zwierze strzelało to dzieci. Nie wiem jakim trzeba być pojebem żeby coś takiego napisać. Dzieci zawsze są niewinne bo nie mają własnego zdania ani poglądów kopiują rodziców idoli itd. Nawet te z ISIS szkolone przez dorosłych gdzie jest im wpajana nienawiść.
nie bardzo Cię rozumiem... chodzi Ci o ten film... Jeśli tak to gdzie była nasza flaga? Ja widziałem flagę Chile.
A jeśli chodzi o film to nie bardzo wiem czego on dowodzi?
Tego że w tym kraju parada równości jest taka tolerancyjna?
Czy po prostu o niewiedzy czy niedokształceniu i IQ na poziomie orangutana tych ludzi? (oprócz kilku ludzi która załapała) Jak większość nawet nie zaragowała a jak patrzyli to pewnie dlatego "czego ten pojeb idzie pod prąd". Dla przykładu podam Indie w których można do dziś znaleźć wiele symboli nazistowskich... nie znaczy że nimi są tylko niewiedzą co to. Dla nich to nic takiego.
@Roger_Skurwielson
Widzę że twoje logiczne myślenie też jest na poziomie orangutana. "Breivik"? Wiesz wogóle kim był i co zrobił... To zwierze strzelało to dzieci. Nie wiem jakim trzeba być pojebem żeby coś takiego napisać. Dzieci zawsze są niewinne bo nie mają własnego zdania ani poglądów kopiują rodziców idoli itd. Nawet te z ISIS szkolone przez dorosłych gdzie jest im wpajana nienawiść.
qu4si napisał/a:
Dla przykładu podam Indie w których można do dziś znaleźć wiele symboli nazistowskich... nie znaczy że nimi są tylko niewiedzą co to. Dla nich to nic takiego.
Może się mylę, ale czy wiesz że u nich swastyka to od setek lat symbol szczęścia? Bo zdaje się, że właśnie z tego regionu ten symbol się wywodzi...
Nawet jak oberwie nie szkoda mi takich prawackich śmieci, naziolom zawsze można dać w mordę.
Też jesteś lewakiem - daj info na priv.
Film chyba dowodzi, że wystarczy zwykłego ziomka ubrać w koszulkę ze swastą, fleka i dostanie zjebę tak naprawdę od każdego kto się tam nawinie a chłop spokojnie idzie. Jak by jednego pedała z drugim zwyzywał od pedała to już by go w ogóle tęczową flagą zajebali. Czyli, że stereotypy tak ale tylko w jedną stronę.
zkolego wyzej nie o to tu chodzi. Akurat swastyka jest chyba najbardziej rozpoznawalnym symbolem na świecie jeśli chodzi o kojarzenie z czymś okrutnym biorąc pod uwagę 2 WŚ i pewnie nie tylko. Jak dla mnie ten filmik miał za zadanie pokazać jak ludzie są debilni i kompletnie niemyślący, bo widzisz parada 'równości' LGBT ect ale wyszedł koleś w koszulce z fastyką, bo przeciez mu wolno, w końcu parada równosći nie ? A reakcja ludzi jest jaka jest. Ten filmik świetnie ukazuje po prostu ludzka głupotę, to jak świat sam siebie karmi całym tym gównem,bo.. no właśnie bo co? Bo sa jak barany co idą za innymi baranami i tyle w temacie.
@qu4si Skąd wiesz, że dzieci? Byłeś tam? Tam nie było żadnych dzieci. To były zwykłe lewaki takie jak ty, orangutana to ty najwyżej przetrzepujesz 24/24 przed komputerem. Breivik wiedział co robi i przewidział parę kwestii w sprawie lewackich oszołomów, m.in. przybycie śniadych na pontonach. Ja trzymam kciuki, żeby Unia Jewropejska w końcu się rozjebała.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów