📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
bo idioci bujają to auto jak małpy na gałęzi, zamiast podnieść i nadrzucić po troszku, i by faktycznie we 2 dali rade, ale w sumie czego się spodziewać po gimbonautach.
Widać, że chłopaki pomijali na siłce martwy ciąg
KiecolPB napisał/a:
Co się dziwicie, dziadek pewnie weteran I WŚ i dalej jeździ... Powinni po 60 roku życia robić profilaktyczne testy badające sprawność motoryczno/psychiczną, powtarzając następnie to co 5 lat. U mnie jest taki dziadek co jeździ na pamięć, tak jak zapamiętał drogi 30 lat temu, tak jeździ do dziś. Nie patrzy, czy zakaz czy nie, wjeżdża w 1 kierunkową, wyjeżdża z niej w lewo z prawego pasa, nie patrzy, czy auta jadą, czy nie, tylko zapierdala...
Ja to znam takiego dziadka,co miał wylew i ma problemy z chodzeniem.On mówi,że woli jeździć samochodem bo ciężko mu się chodzi:D
Jaca.natka napisał/a:
Widać, że chłopaki pomijali na siłce martwy ciąg
Wszystko kurwa pomijali
bania88 napisał/a:
Kurwa, w tylu chłopa to podnieść go mogli....
Większość to tam kleszczy z gimnazjum. Gdzie chłopaczki dali by radę.
Takie kurwa kozaki a jeden gimbus z bibułkami na plastyke,stoi i cieszy się...ja jebie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów