📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:57
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
jeden pcha a reszta mentalnie pomaga
Co się dziwicie, dziadek pewnie weteran I WŚ i dalej jeździ... Powinni po 60 roku życia robić profilaktyczne testy badające sprawność motoryczno/psychiczną, powtarzając następnie to co 5 lat. U mnie jest taki dziadek co jeździ na pamięć, tak jak zapamiętał drogi 30 lat temu, tak jeździ do dziś. Nie patrzy, czy zakaz czy nie, wjeżdża w 1 kierunkową, wyjeżdża z niej w lewo z prawego pasa, nie patrzy, czy auta jadą, czy nie, tylko zapierdala...
up@ jak będę po 60, to też będę miał w dupie znaki.
sprzedam Cienkiego, stan IGŁA! jeżdżone przez dziadka tylko do kościoła i po bułki do sklepu!
@bania88 "tylu chlopa"? musisz byc strasznie meski
przecie to dzieci, gimby to by staly, nagrywaly "pionowo" i sie smialy
pomogli jak mogli
przecie to dzieci, gimby to by staly, nagrywaly "pionowo" i sie smialy
pomogli jak mogli
Jakie bezmózgi, było was tylu, to ten tył byście przenieśli nad tym golfem, to stoicie i nieudolnie pomagacie, kiedy starsza osoba ma problem. I jeszcze tym autem trzęsiecie..
ps: Dobre pączki macie u Dziadka Zygmunta.
ps: Dobre pączki macie u Dziadka Zygmunta.
KiecolPB - jakoś częściej czytam o mistrzach prostej, którzy zapierdalają jak bezmózgie boty i zabijają siebie i innych, to oni powinni mieć badania i to co dwa miesiace
Rax - gimby nie gimby, 15 latek już jako taką siłę powinien mieć. Ja chyba byłem silniejszy jako dzieciak bo teraz ze mnie leniwa kurwa się zrobiła, trzeba iść na siłkę kurwa !
Rax - gimby nie gimby, 15 latek już jako taką siłę powinien mieć. Ja chyba byłem silniejszy jako dzieciak bo teraz ze mnie leniwa kurwa się zrobiła, trzeba iść na siłkę kurwa !
Takiego czinkusia to sam bym dźwigną i pomógł dziadziusiowi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów