📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
wszędzie ostatnio Mann, zróbcie zbiorczy czy coś bo pożygać się można.
tak ,piwna moda sie zrobiła ,ale wtedy telewizja kurwa dobra była i chuj!! i żaden kabaret KOC'a nie zastąpi
*sypki drift po blacie*
KOC to trochę późniejsze dzieje, już po tym jak Mann i Materna rozstali się ze Szczęśniakim i Wasowskim, to właśnie ci ostatni tworzyli KOC. Mann i MAterna w tym czasie robili program na jedynce, nazywało się to MdM. Powyższe nagranie pochodzi ze starszego projektu ZChDCP.
Niestety tak wyglądał początek lat 90 w wielu miastach w Polsce. Spróbujcie odnaleźć starsze plany (sprzed 1989. roku) waszych miast i porównać nazwy ulic. Zmieniano nie tyko nazwy jednoznacznie kojarzące się z dawnym utrojem, często też pod nóż szły zupełnie neutralne nazwy, czego absurd świetnie ukazuje powyższy skecz. A Materna jako "doradca Episkopatu przy samorządzie" doskonale dopełnia komizm sytuacji.
Niestety tak wyglądał początek lat 90 w wielu miastach w Polsce. Spróbujcie odnaleźć starsze plany (sprzed 1989. roku) waszych miast i porównać nazwy ulic. Zmieniano nie tyko nazwy jednoznacznie kojarzące się z dawnym utrojem, często też pod nóż szły zupełnie neutralne nazwy, czego absurd świetnie ukazuje powyższy skecz. A Materna jako "doradca Episkopatu przy samorządzie" doskonale dopełnia komizm sytuacji.
krecik napisał/a:
wszędzie ostatnio Mann, zróbcie zbiorczy czy coś bo pożygać się można.
A ja jestem za zbiorczym dla wszystkich niedouczonych użyszkodników, taka zakładeczka sadistic.pl/analfabeci
@krecik
Ty się od Manna odpierdol.
Ty się od Manna odpierdol.
@Vladimie Putin:
Gdzie Putin wkroczy
Tam krecik nie psioczy
Polish mustache second to none
youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA
Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Gdzie Putin wkroczy
Tam krecik nie psioczy
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
inteligetny abstrakcyjny humor a nie lopatologia dzisiejszych kabaretow bo chocby by zrozumiec ten skecz trzeba troszke sie doinformowac o tym co sie dzialo z nazwami ulic po zmianie ustroju
wiec krytyka swiadczy niestety o piszacym. Wiadomo najlepiej koszarowy humor niemiecki albo pazure w tym guscie ale zmuscie wasz mozg do pracy po to on jest
wiec krytyka swiadczy niestety o piszacym. Wiadomo najlepiej koszarowy humor niemiecki albo pazure w tym guscie ale zmuscie wasz mozg do pracy po to on jest
5:14 - tego tekstu chyba nie było w planie, sądząc po zachowaniu pana w tle
Spoko skecz, tak samo jak z rozprawą sądową
Spoko skecz, tak samo jak z rozprawą sądową
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów