Kevin Durant, Stephen Curry, Derrick Rose, James Harden, Steve Nash i LeBron James postanowili wprowadzić nas już w świąteczny nastrój. Napierdalają aż miło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa te świąteczne stroje tak mnie bolą. Nawet do tak męskiego sportu jak kosz muszą na siłę wrzucać pedalskie gówna, zaczyna się od obcislych koszulek - na pewno bardzo wygodnych do kosza - ciekawe co dalej.
co za gówno, za długo siedzę na sadolu żeby z czegoś takiego się śmiać
koza, szkoda tylko ze to fejk
@Bierki
koszykówka jest tak samo bardzo męskim sportem jak twoja fascynacja marihuaną
koszykówka jest tak samo bardzo męskim sportem jak twoja fascynacja marihuaną
To fejk, czy serio są tak zajebiści?
Bierki napisał/a:
Kurwa te świąteczne stroje tak mnie bolą. Nawet do tak męskiego sportu jak kosz muszą na siłę wrzucać pedalskie gówna, zaczyna się od obcislych koszulek - na pewno bardzo wygodnych do kosza - ciekawe co dalej.
kurwa jakie stroje, jakie pedalskie koszulki? weź wytrzeźwiej, albo w łeb se pierdolnij. Szkoda że twój stary nie miał obcisłego kondoma
Trzeba nie mieć żadnego pojęcia o koszykówce NBA, żeby twierdzić, że to fejk Mogło to być nagrane pewnie za 2 czy 3 podejściem.
gimlord123 napisał/a:
To fejk, czy serio są tak zajebiści?
niestety fejk
youtube.com/watch?v=jrOrZEX5J_0
hot_milo napisał/a:
Trzeba nie mieć żadnego pojęcia o koszykówce NBA, żeby twierdzić, że to fejk Mogło to być nagrane pewnie za 2 czy 3 podejściem.
no niestety stary ale w kosza gram od początku gimnazjum, a NBA interesuję się od podstawówki.. zresztą linka dodanego wyżej zobacz sam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów