Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W stolicy sporo takich cwaniaków się rozbija. Ostatnio jak jednemu kazałem wypierdalać na parking zamiast stać na zakazie na jednokierunkowej to zaczął mnie od rasistów wyzywać. Widlarze myślą, że oni to już inna rasa
Napierdalać to barachło trzeba bo niedługo na łeb wejdą
na wykopie juz tak brzydko nie powiesz na brata ukraińca, wykop przejęty przez penery szoszońskie, ban bez pytan i ostrzeżen plus czyszczenie postów zasypane artykułami z wyborczej gówno
Bardzo fajnie by było tak zrobić i na Sadolu. Jakiś menedżer w Internet Research Agency zauważył że mamy dział nt. wojny ukraińskiej, i wysłał cały zespół skurwieli trollów, nawet nie patrząc że jak na ilość czytelinków Sadol wcale taki duży nie jest. Stąd takie zatrzęsienie kacapskiej swołoczy którzy nawet nowych określeń polskiego języka nie znają.
Wania jakbyś słownik gwary przeczytał byś wiedział że "szoszon" to cygan a nie ukrainiec.
A tak przy okazji: co u was na korytarzu gadają o tym że szefa wam właśnie zesztrzelili?
Bardzo fajnie by było tak zrobić i na Sadolu. Jakiś menedżer w Internet Research Agency zauważył że mamy dział nt. wojny ukraińskiej, i wysłał cały zespół skurwieli trollów, nawet nie patrząc że jak na ilość czytelinków Sadol wcale taki duży nie jest. Stąd takie zatrzęsienie kacapskiej swołoczy którzy nawet nowych określeń polskiego języka nie znają.
Wania jakbyś słownik gwary przeczytał byś wiedział że "szoszon" to cygan a nie ukrainiec.
A tak przy okazji: co u was na korytarzu gadają o tym że szefa wam właśnie zesztrzelili?
Wysyp kacapSSkiego gówna jest przerażający, ale mam nadzieję, że ktoś z tym porządek zrobi
Szoszon bo jak ukraińca zapytasz co odjebał to odpowie: "Szo? Szo?"
Cygan to zwykły brudas, gruzożerca itp
mogli, mogli ale nie zrobili , poza tym Jebać upalinca, tak to może sobie po swojej wiosce na ukrainie jeździć.
Mogli i powinni. Ciekawe co by powiedzieli jakby w polowie rajdu jebnal kogos na pasach
przepraszam bardzo kurwiu bezczelny, czy Ty mnie właśnie nazwałeś ruskim? Wypierdalaj na wschód, jebać jednych i drugich, jebanych kacapów i drugich kacapów tylko że chcących do unii, pluję na jednych i drugich po równo, zabieraj pod pachę i wykurwiaj na kamczatkę
majeńka
darek1234
darek
i to ja jestem kurwa trollem? XD skurwiałe śmiecie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów