Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobre. Jechali za nim i zbierali mandaty? Przecież powinni go zatrzymać po 1 wykroczeniu.
mogli, mogli ale nie zrobili , poza tym Jebać upalinca, tak to może sobie po swojej wiosce na ukrainie jeździć.
ja liczę że te jebane wolne sądy...dopierdolom mu te 30k PLN kary.
Wolne są w chuj, proces będzie się wlekł całe lata. banderowcy zdążą Ukrainę odbudować.
mogli, mogli ale nie zrobili , poza tym Jebać upalinca, tak to może sobie po swojej wiosce na ukrainie jeździć.
Nie wiedzieli, że upadlina w środku więc lecieli na rekord. Jakby wiedzieli to by po 1wszym go złapali bo wiedzieliby, że i tak nie zapłaci.
Brednie. BMW kieruje Oliver Zipse i jest on Niemcem. ;>
Marka zobowiązuje
E, tam. Samochody tej marki są bardzo dobre. Tylko kierujący im się różni zdarzają.
„24 letni Ukrainiec, który we Wrocławiu kierując BMW”
E, tam. Samochody tej marki są bardzo dobre. Tylko kierujący im się różni zdarzają.
Tak to sformułowałeś, że wychodzi, że kierowcy tych marek powodują około 500% wypadków.
Jak kundle chcą się pokazać to kamerka na sierści zawsze działa, jak coś odjebią to zawsze wyłączona lub niesprawna była. Kundle zamiast po pierwszym wykroczeniu zatrzymać to jak łajdackie prostytutki zbierały kase. Na szczęście po zweryfikowaniu kierowcy BMW nie mam do nich w tym wyjątkowym wypadku pretensji. Jebać i psy i UPA. Chyba, że przyjechał tu uczciwie pracować. Ale respekt trzeba mieć mimo wszystko, a nie robić dziki wschód na drodze.
kundel to cię zrobił
„24 letni Ukrainiec, który we Wrocławiu kierując BMW”
I nawet Velture wyszedł na durnia
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów