Jedyne 50 punktów i 3200 zł mandatu otrzymał 24 letni Ukrainiec, który we Wrocławiu kierując BMW popełnił wiele wykroczeń, min. wyprzedzanie na przejściu czy przekroczenie prędkości. Za swoje zachowanie odpowie również przed sądem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jedyne co tu zadziwia u ukraińca to to że jechał trzeźwy.
Dowiedział się, że wojna w kraju i pędził na front
~VeIture napisał/a:
Nie wiedzieli, że upadlina w środku więc lecieli na rekord. Jakby wiedzieli to by po 1wszym go złapali bo wiedzieliby, że i tak nie zapłaci.
pierdolisz farmazony, policjanci nie mają nic do tego czy ktoś mandat zapłaci czy nie.
darek1234 napisał/a:
I nawet Velture wyszedł na durnia
Mógł co najwyżej wyskoczyć... i to na jednej nóżce.
jeszcze niech cep zaniesie im do budy podrobione prawko i będzie komplet takich na dzień dobry deportować, bo wątpię, żeby ten mandat opłacił...
Bambrych napisał/a:
Dobre. Jechali za nim i zbierali mandaty? Przecież powinni go zatrzymać po 1 wykroczeniu.
zawsze tak robią, bo za prawko wieksza premia mnie tak samo dupli, wyprzedziłem ich na podwójnej i za kilometr dopiero jak 50 przekroczyłem to mnie zdjęli
Jedno pewne zapamięta to do końca życia
I tak mu chuja zrobią - nie miał i tak uprawnień (prawa jazdy) to co go jakieś punkty interesują... przez sąd będzie miał orzeczony zakaz prowadzenia pojazdów i jakieś kary finansowe - nic nie jest na niego, bo wszystko na rodzinę więc tych mandatów z niego nie zdejmą. Dalej będzie jeździł, aż kogoś potrąci/zabije. Wtedy będzie płacz, że z orzeczonym sądowo zakazem prowadzenia pojazdów wsiadał za kółko.
Już od dawna prawo powinno być zmienione i tylko deportacja w takim przypadku oraz konfiskata samochodu na poczet zasądzonych mandatów/ grzywien przez sąd. Tyle że my żyjemy w państwie z dykty i dopóki rodzina jakiegoś wysoko postawionego PiSowca nie ucierpi to prawo nie zostanie zmienione.
Już od dawna prawo powinno być zmienione i tylko deportacja w takim przypadku oraz konfiskata samochodu na poczet zasądzonych mandatów/ grzywien przez sąd. Tyle że my żyjemy w państwie z dykty i dopóki rodzina jakiegoś wysoko postawionego PiSowca nie ucierpi to prawo nie zostanie zmienione.
Takie E92 z jakimś 300km pod maską (po dźwięku jakieś 335)trochę kosztuje. Ten śmieć zamiast bronić swojego kraju rozbija się taką furą po Polsce. Szok!
90% Ukrów na naszych drogach ma lewe prawko ,na Upadlinie zdobyć prawko to jak kupić u nas chrupki .Zauważcie że jak powiesz coś na ukra to zawsze pokaże palcem na innego XD XD w tym wypadku Niemca , zwykły Mykoła ginie na Upadlinie wyslany na przemiał i utylizację przez Wołyńskiego a takie gady ze wschodu śmierdzące czosnkiem u nas się panoszą .
3200 jakoś przeżyje, a prawko kupi sobie nowe
Jeszcze go mogli testem na narkotyki dopierdolić ale widać mieli dobre serce.
Zapakować go w autobus i wywieźć na front kutasa nieroba jebanego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów