📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
envy13 napisał/a:
ukraińskie ścierwa
No nieładnie z takimi komentarzami. Przecież jeszcze kilka miesięcy temu żeście się fajnopolacy w zbiórki organizowali, białe obrusy im we własnych chatach na śniadanko wystawialiście
O kurwa jaką ja mam z was bekę
Mamy swoich ciapatych. Gratuluje zejbom z serii "unga bunga to nasz krąg kulturowy, nie to co ciapaki we Francyyyjiii"...
Jebane śmiecie banderowskie
Brawo typowi za to że im wyjebał lusterko .... Mysałem że wyjdą do niego ale spierdolili bo niedożywione ukry zobaczyły typa 2 razy większego od nich..... Od gieroje z nad Donu 🤣
[ Dodano: 2024-09-19, 04:32 ]
Mi kurwa maczeta wypadała jak Polacy śpiewali czerwoną kalinę ..... "Solidarni" nie z tymi co trzeba a powiedz coś to byłeś agentem Putina naziolem itd ....🙄 Jak ukr i rusek to ten sam pies jebał obu chuj ich matką w cyce
[ Dodano: 2024-09-19, 04:32 ]
qaz123edc napisał/a:
No nieładnie z takimi komentarzami. Przecież jeszcze kilka miesięcy temu żeście się fajnopolacy w zbiórki organizowali, białe obrusy im we własnych chatach na śniadanko wystawialiście
O kurwa jaką ja mam z was bekę
Mi kurwa maczeta wypadała jak Polacy śpiewali czerwoną kalinę ..... "Solidarni" nie z tymi co trzeba a powiedz coś to byłeś agentem Putina naziolem itd ....🙄 Jak ukr i rusek to ten sam pies jebał obu chuj ich matką w cyce
Oby Putin te kurwy dopadł.
intermag napisał/a:
A tymczasem inni ( bracia ) pomagają powodzianom
Dobry brat ukr pomaga ratować dobytek bratu Polakowi który zalało dom ....a jebany rząd Tuska SOP i żetony faszystowskie się przyjebały...
Hahahaha kurwa mówiłem ludzią że to co robimy jest kurwa jak z imigrantami we Francji i Niemczech bo to taka sama dzicz co ruscy tylko że ze bliżej językowo nam to byłem jebany od ruskich trolli i chujów faszystowskich .....
Za tego pieszego w 0:50 wyjebał bym gnojków na front...
Stwórzmy kirwa grupę, zacznijmy wyłapywać ścierwa. Do bagażnika i za płot graniczny. Widły zajebane
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów