Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a gdzie Geraldinho i jego druga osobowosc Twoj czarny Pan? zawsze w duecie wystepuja jak para kochankow.. no albojego druga osobowosc i ma schizofrenie. Broni ukrów i pluje na patriotów.
Nie, patriotów tu niewielu. Za to półgłówków, jak ty cała masa. To na was pluję, bo dostajecie sraki na każdą starą wrzutkę z hasłem "Ukraińcy". Zauważył ktoś, że tam jest śnieg?
Internet zalały ostatnio filmiki sprzed lat, a wy daliście sobie wmówić, że to wszystko dzieje się teraz i dostajecie piany, że "banderowcy się panoszą".
Kurwa, jak łatwo wami manipulować, tępaki.
Pytanie tylko czy fakt, że kochasz banderowców po same jaja nie sprawia, że w tej pozycji niewiele widzisz i tym samym niewiele wiesz?
Pomijając ten twój śnieg i grad, który widzisz to nic więcej mądrego nie powiesz? Może to nie była Warszawa, a to nie byli banderowcy i ten cały film nam się przyśnił?
Proszę opowiedz nam jakąś straszną historię ze zmywaka oraz jak zostałeś fanem czarnych i banderowskich kindybałów
Proszę opowiedz nam jakąś straszną historię ze zmywaka oraz jak zostałeś fanem czarnych i banderowskich kindybałów
Nudzisz. Tylko te czarne pały ci w głowie, żal patrzeć, jak się męczysz. Mówiłem ci, nie duś tego w sobie.
Nudzisz. Tylko te czarne pały ci w głowie, żal patrzeć, jak się męczysz. Mówiłem ci, nie duś tego w sobie.
Przecież wystarczy nasrać i wetknąć w to flagę upadliny albo po prostu nasrać i krzyknąć "murzyn" to po chwili zjawiasz się ty aby nas tu lokalnych dzikusów strofować jak to jesteśmy zacofani/jebnięci/zazdrośni/biedni itp skoro naśmiewamy się z wartości bliskich twojemu zmywaczkowemu serduszku
No i jeszcze ten mechanizm wyparcia i projekcja na innych Musisz mieć tam straszne życie skoro naczelni stali się dla ciebie idolami. Na szczęście dogorywasz sobie gdzieś z daleka od PL więc smród twojego rozkładu dociera tylko w postach.
Owocnej biodegradacji
Nie, patriotów tu niewielu. Za to półgłówków, jak ty cała masa. To na was pluję, bo dostajecie sraki na każdą starą wrzutkę z hasłem "Ukraińcy". Zauważył ktoś, że tam jest śnieg?
Internet zalały ostatnio filmiki sprzed lat, a wy daliście sobie wmówić, że to wszystko dzieje się teraz i dostajecie piany, że "banderowcy się panoszą".
Kurwa, jak łatwo wami manipulować, tępaki.
Co ty za przeproszeniem pieprzysz. Gosciu Ci ukraincy prowadzili streama na zywo w necie na stronce streamable.com . Downie zanim cos powiesz to podaj moze źrodla itp. Kolejny byle aby co napisac nie wazne czy zgodne z prawdą
Co ty za przeproszeniem pieprzysz. Gosciu Ci ukraincy prowadzili streama na zywo w necie na stronce streamable.com . Downie zanim cos powiesz to podaj moze źrodla itp. Kolejny byle aby co napisac nie wazne czy zgodne z prawdą
To skąd ten śnieg na początku? Czyżby wczoraj padało?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów