18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
🔥 Statystyki - teraz popularne
Negocjacje
albatroz • 2012-03-16, 22:08
Premier Izraela usiadł do pokojowych negocjacji z Arafatem.
Premier zapytał czy na początek negocjacji może przytoczyć pewną historię, na co Arafat się zgodził.
Premier zaczyna opowiadać :
"Lata przed tym, jak Izraelici przybyli do Ziemi Obiecanej i osiedlili się w niej, Mojżesz wiódł ich przez 40 lat poprzez pustynię.
Izraelici zaczęli narzekać na pragnienie i wtedy stał się cud :
przed nimi pojawiło się źródło i strumień. Napili się więc, by zaspokoić pragnienie, a żeby w pełni wykorzystać możliwość,
również się wykąpali. Mojżesz także się wykąpał. Kiedy wyszedł z wody, okazało się, że jego ubrania zniknęły.
- Kto zabrał moje ubrania ? - zapytał Mojżesz.
- To byli Palestyńczycy - odpowiedzieli Izraelici."
- Chwila, chwila - przerywa mu
Arafat - nie było Palestyńczyków
w czasach Mojżesza!
- No dobrze - odpowiada premier
Izraela - skoro to już ustaliliśmy to możemy rozpocząć negocjacje.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
S................x 2012-03-18, 22:16
pakicito napisał/a:

@up
jaka historia? jak pierdolniesz mi tu o WTC i arabach w samolotach to lepiej idz odrazu skladaj papiery na szambonurka, bo z twoim IQ to tylko tam kariere zrobisz

Mówiąc "arab" użyłem skrótu myślowego, chodziło mi o muzułmańskie cywilizacje bliskiego wschodu.
Możesz mi powiedzieć, drogi kolego, z kim Sobieski walczył pod Wiedniem? Bo przecież nie z żydami.
Zgłoś
Lipton92 2012-03-19, 19:11
Chodzi o to, że kiedys Izraelici sobie tak dobrze poradzili z Palestańczykami za kradzieże, że wszelki znak po nich nie został? I to taka groźba na początek negocjacji? Dobrze rozumiem? Jak tak, to średnio śmieszne.
Zgłoś
J................7 2012-03-20, 9:58
islam to religia wojny i tyle. Kto myśli, że cały czas frakcje muzułmańskie będą walczyć między sobą ten nie zna życia, albo urodził się wczoraj.

Jednym głównych wyznaczników Islamu jest BEZWZGLĘDNA walka z niewiernymi - i tu "niewierny" ma jedynie dwa wyjścia: 1. Przyznajesz że "Allah U Akbar" i przyjmujesz wiarę, stając się jednocześnie niepełnowartościowym muzułmaninem (przechrzta), pionkiem i popychadłem - muzułmanin nie popełni grzech zabijając Cię (grzechem jest zabicie prawdziwego muzułmanina - z urodzenia) albo: 2. Poderżnięcie gardełka ewentualnie zakopanie po pas w ziemi i kamyczek w głowę. Nie zmuszam nikogo by wierzył mi na słowo - sięgnijcie do źródła - Koranu. Oczywiście muzułmanie będą się tłumaczyć Koran można różnie interpretować - podobnie jak Biblię. Tylko co mnie to kurwa obchodzi? Nie jestem religijnym fanatykiem ale jeżeli muslimski kebab zabroni mi pić piwko po pracy i każe mojej pięknej żonie nosić szmatę na twarzy, to osobiście wsadzę mu ten jego koran w jego ciapate dupsko. A do tego wszystko zmierza - za 20lat Francja, Belgia czy nawet Niemcy będą już kalifatem. W Belgii już coraz głośniej muslimy chcą wprowadzenia prawa szariatu.

Co do Izraela ... tu fajny cytat z Protokołu Sigmy: wróg mojego wroga jest moim przyjacielem. Może nie przyjacielem, ale hmmm ... sojusznikiem. Niech się biją, tępią wzajemnie. A otwarty konflikt pomiędzy religiami i tak jest nieunikniony.
Zgłoś
fri.K 2012-03-20, 11:41
JURIJ_77 napisał/a:

Co do Izraela (...) Może nie przyjacielem, ale hmmm ... sojusznikiem.

Żydzi i arabowie to jedna rodzina - semici, zatem każdy z nich jest prawdopodobnie wrogiem dla słowianina.
Osobiście w ich konflikcie skłaniam się ku ludom arabskim z powodów:
1. Żydzi to wg. mnie krętacze i każdy goja musi na nich pracować
2. Arabowie mają spory wkład w rozwój matematyki
3. Arabowie wg. mnie mają więcej dumy w walce i nie zachowują się jak szczury

Oczywiście jestem przeciwnikiem islamizacji Europy (Polski!) i każdego obcego w naszym kraju.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem