📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
faktycznie widać wyraźnie te charakterystyczne cechy i zachowania typu Negro , ładny okaz
okrutnie wkurwiajacy nigras
Tępa dzida - to się nie nadaje do niczego jak tylko zrywania bawełny
Czy ona mówi, że jedzie za swoim chłopakiem, który jest z jej bylą dziewczyną? Chce później zajechać im drogę, ale jest zbyt naćpana i pijana, wiec wali w autobus.
Kurwa, a już myślałem, że ktoś przed nią gwałtownie zahamuje i ta tępa pizda wyjebie sobie zęby tą butelką...
Niech wraca się rozbijać tratwą o brzeg madagaskaru , w tym też nie ma poduszek powietrznych a chociaż innym nie zaszkodzi śmieć
A teraz pomyślcie sobie że zapierdalaliście na studiach, potem dorobiliście się chawiry, dzieci i macie wspaniałą żonę i nagle jeden z negroidów wpadnie na pomysł żeby zrobić takie coś i pojedzie wam na czołówke
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów