Przez co wyleciał z roboty. Conroe, Texas.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Przez co wyleciał z roboty. Conroe, Texas.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Normalny człowiek najpierw pomyśli, później robi, głupi człowiek najpierw robi, później myśli, czarnuch robi i nie myśli.
Podobno Ochojska już od kliku dni strajkuje pod ta szkołą
BólOdbytu dostał spazmów na zebraniu LGBT jak się dowiedział, że to w końcu czarny białego pobił
BólOdbytu dostał spazmów na zebraniu LGBT jak się dowiedział, że to w końcu czarny białego pobił
Przecież z ryja i tłustej dupy widać, że czarny jest bardziej biały a biały to czarnuch.
Gruba świnia widać że jest postrachem 16 latków w okolicznej gównowsi, kierowca pewnie coś burknął żeby mu przestał żreć hamburgery popijając olejem w busie to kozak nie mógł wyjść na pizdę i wywiązała się kłótnia. Na końcu gruby zapomniał że ma 16 lat i dojrzała małpa takich wciąga nosem. Teraz gruby biały gniewny dostał nauczkę i może wyjdzie na ludzi, a asfalt jak straci jedyną pracę do jakiej się nadawał zaćpa się i zdechnie albo kogoś zamorduje bo nie będzie miał hajsu na ćpanie, po czym, o ile nie zginie przez samobójstwo popełnione przez amerykańską policję, trafi do pierdla gdzie się zaćpa i zginie albo zostanie zadźgany w jakiej gównowojence między gównogangami więziennymi.
Grubasów jebać na równi z czarnuchami. Jak można być nastolatkiem i tak się utuczyć??
No niby czarny, ale ten big majk też nie wygląda na elitę intelektualną. Jeśli myślał, że może do czarnego fikać bo z rówieśnikami mu wychodzi i se nagrabił, to dobrze, że ktoś mu wyjaśnił jak to będzie wyglądać za kilka lat, kiedy rówieśnicy dorosną i takiego otyłego knura każdy będzie klepał. Smalec myśli, że jest silny
A ja mam wrażenie że grubasek nigdy paska na dupie nie miał i dzięki tej akcji będzie miał respekt do dorosłych. Szkoda czarnuszka że dał się sprowokować
turor napisał/a:
Podobno Ochojska już od kliku dni strajkuje pod ta szkołą
Nie wiem co wy tam ćpacie, ale dajcie trochę bo widzę, że towar przedni
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów