Nie wiadomo czy ciepło, czy zimno. Zoo York, Bronx
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Nie wiadomo czy ciepło, czy zimno. Zoo York, Bronx
Sowity kawał kaszanki
o co wam chodzi? Przeciez zwierzeta nie nosza ubran
Im samica mniej warta na rynku matrymonialnym, tym więcej ciała odsłania by przywabić samca...
O co kaman?
Przecież z instynktu i z zachowania tysięcy lat życia w buszu nie da się wytępić w kilku pokoleniach.
No sorry.
Przecież z instynktu i z zachowania tysięcy lat życia w buszu nie da się wytępić w kilku pokoleniach.
No sorry.
smc napisał/a:
Norwegowie wchodzą z dziećmi nago do sauny i co...?
Zjebana jestes czy probujesz byc smieszna?
Chodzą nawet z sąsiadami, tam nagość jest normalna i nikogo nie gorszy. Pokazać cycki, czy się zawstydzisz...?
smc napisał/a:
Pokazać cycki, czy się zawstydzisz...?
Nie strasz ludzi, ja wiem ze tu są brutalne treści prezentowane, ale są jakieś granice...
smc napisał/a:
Chodzą nawet z sąsiadami, tam nagość jest normalna i nikogo nie gorszy. Pokazać cycki, czy się zawstydzisz...?
Buszmeni też, ale czy to jest kurwa norwegia ??? Argument z dupy
Może jakiś psycholog/psychiatra wytłumaczy dlaczego te kobiety (szczególnie czarne) tak często latają na golasa. O co w tym chodzi? To jakiś sposób na zwrócenie uwagi gdy się ma problemy itd itp?
Obrzydliwy widok.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów