Czyli amerykańska normalka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Czyli amerykańska normalka
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale niezmiennie najlepsze jest to zwierzęce darcie mordy.
Liczy się pierwsze pierdolnięcie
Jako trenujący tajski boks muszę pochwalić za piękny timing i jakże skutecznie powstrzymujący szarżę kopniak odpychający. Nawet bym wychował na wojownicza matkę moich dzieci
UFC nie kurwa macanie
po chuj je rozdzielali jakby jedna drugą zajebała to jednego negorida mniej
Ale zjebany tytuł dałeś jprd, jakby kurwa czarnxh gownem nasmarowal, nie huja się nie mogłem
Domyśleć o co chodzi.
Domyśleć o co chodzi.
Jako że stałem na bramce w klubach nocnych 8 lat, w mordowniach też, to powiem karate, chuje muje i tajskie boksy są ok, ale jak cię pierdolnie 125 kg chłopa w łeb tylko z łapy ze skrętem tułowia to śpisz. Oby tylko dentysta był potrzebny.
Z buta wjechała ładnie
Ładnie siadło (to czarne)
Jestem pod wrażeniem dla kamerzysty, płynna akcja, zmiana stron krecenia, pełna profeska.
o komu przeszkadzało jak to całe czarne ścierwo zapierdalało na plantacjach a jak z roboty schodziło to wszyscy w kajdanach
Trzeba pamiętać, że Czarnoskórzy wyróżniają na tle innych obywateli kuli ziemskiej w sporcie. W przypadku tej dziewuchy na miejscu nauczycieli zadbał bym o to aby ktoś ją wziął i zaprowadził do jakiegoś klubu sztuk walki i za kilka lat zdobędzie mistrza w jakiejs kategorii. Niestety pewnie skończy się na tym, że jej talent zaprowadzi ją do Więzienia, bo zajebie jakiemuś białasowi odbierającemu swoje zamówienie w KFC i odchodząc od kasy zamiast powiedzieć "thank you miss"
przez pomyłkę rzeknie: "what took u so long nigga"
przez pomyłkę rzeknie: "what took u so long nigga"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów