I komu tu kibicować? Oakland, California
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
I komu tu kibicować? Oakland, California
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pierdolone małpy.. Wszystko im kurwa wolno. Ale bym te kurwiszony biczował.. Po naście razy na plery i się hebany nauczą gdzie ich miejsce.
Gość ewidentnie w szoku. W jego kulturze takie zachowanie kobiety jest nie do pomyślenia.
Trafiła na pizdę. Ja tam jestem multitoleranti i napierdalam każdego po równo. Chociaż czarną grubą wrzeszczącą maciorę obił bym wyjątkowo równo z każdej strony. Jezusie jak ja nienawidzę afroamerykanów i innych czarnuchów z zachodnimi korzeniami.
John-Flopp napisał/a:
Pierdolone małpy.. Wszystko im kurwa wolno.
Zależy na kogo trafi. Jak na mnie to najebał bym jej garści jak facetowi za taki atak na mnie. Ale większość społeczeństwa to pizdy i chuja by zrobili oprócz dzwonka na psy.
To żaden ciapaty, zwykła pizda amerykańska jeżdżąca priusem
Broda wyhodowana, żeby pozostały choć pozory męskości.
Broda wyhodowana, żeby pozostały choć pozory męskości.
Przecież on jej ryjem powinien uzupełnić ubytki w asfalcie, czyli po prostu położyć ja tam gdzie jej miejsce...
Typowy kierowca priusa w dodatku śniady. Typowa akcja wpierdoli się gdzieś tym gównem komuś pod nos że nie da się przejść albo przejechać i ździwiony nie wie co się stało. I zrobi tylko tą wkurwiającą minę tępego flepa że nie wie o co chodzi. Klasyk
Kurwa.... Genialne! Wpuścić kozojebów do miast gdzie wiekszość to czarne gówno i może sami się zajebią 😃
outline napisał/a:
Przecież on jej ryjem powinien uzupełnić ubytki w asfalcie, czyli po prostu położyć ja tam gdzie jej miejsce...
Dzięki temu, że tego nie zrobił to ona spędzi nockę pod celą, a nie on. Chociaż za to darcie to może i kulkę od policjanta zarobi? Może i durny ciapaty z priusa, ale zemsta smakuje najlepiej na zimno.
On sam jak kobieta , tylko pizda mentalna może jeździć priusem
Mam mieszane uczucia gdy naczelny napierdala ciapatego z Priusa. Jak mucha i komar walczące o twoją krew
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów