Kroją negro ziomka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Kroją negro ziomka
Największy wpierduul wyłapał od tego, z którym uścisnał sobie dłoń...
- Witaj bracie
- Witaj bracie
- Witaj bracie
- Z grubasami się nie witam
- O ty kurwa rasisto jebany
- Rasisto?!
- Witaj bracie
- Witaj bracie
- Z grubasami się nie witam
- O ty kurwa rasisto jebany
- Rasisto?!
Jebani podludzie, nie zasługujący na to by być nazywani ludźmi.
Yo wacsaap nyga yo nyga nyga nyga yo nyga. Kurwa oni tak kaleczą język że ja pierdole, oni się cofają w rozwoju z pokolenia na pokolenie. Wystarczy spojrzec na ich rap w jaką stronę to gówno poszlo
switupl napisał/a:
Czy tylko mi niektóre filmy odtwarzają się z dźwiękiem bez obrazu?
Od jakichś dwóch tygodni jest strasznie pojebane na stronie. Parę dni temu chyba wezwali informatyka, ale niewiele poprawił, nadal są błędy.
motylekwbrzuchu napisał/a:
Od jakichś dwóch tygodni jest strasznie pojebane na stronie. Parę dni temu chyba wezwali informatyka, ale niewiele poprawił, nadal są błędy.
Przyciski też nie działają, muszę klikać prawym i wybierać opcję "otwórz stronę w nowej zakładce". It's, like, fucked, nigga, yo nigga, what's up wi' dat shit nigga?
ej ale co robi białas z czarnuchami?
po butach mozna by ich namieżyć haha odnalazlbym ich na miscu grubego i wyładował bym cały magazynek żeby i zajeło to pare lat życia ale bym nie popuscił
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów