Przyda się nowy telefon
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:11
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:56
Przyda się nowy telefon
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Samsungi na propsie. Mam A52s 5G. Telefon za 1500 z wyświetlaczem lepszym, jak w iPhonach za 3,5 kafla
vifon125 napisał/a:
A czasami na wystawie nie są wersje demonstracyjne?
Na dole masz przecież kartony z fabrycznie zapakowanymi telefonami.
Chociaż z dzikusami nigdy nic nie wiadomo.
Co do wersji demo, to właśnie widzisz demonstracyjną wersję człowieka w akcji.
Specjalnie znakowaną na czarno żeby się nikt nie pomylił
Tak spierdalali że pomylili auta. Mogli czarnym przyjechać dpojzeli by na siebie i wiedzieli gdzie wsiąść.
Bardzo dobrze chcieli takiego kraju to mają. W polsze będzie podobnie jak by zabrać zasiłki to madki z sebixami sami wezmą bo się należy.
Jakby mogli ich odjebać tak jak powinno to wyglądać w zdrowym systemie by wiedzieli, ze trzeba pracować bo by tez chcieli mieć.
Kogo ja oszukuje... Te czarne malpy nigdy za pracę by się nie zabrały...
Kogo ja oszukuje... Te czarne malpy nigdy za pracę by się nie zabrały...
U nas bedzie tak samojak opozycja dojdzie do wladzy i napuszcza tego gowna jak juz kiedys chciala
Baronessa napisał/a:
Samsungi na propsie. Mam A52s 5G. Telefon za 1500 z wyświetlaczem lepszym, jak w iPhonach za 3,5 kafla
Samsungi to szrot, całe życie z nimi spędziłem i żałuję, spróbuj sprzętu appla to nawet nie spojrzysz na chińczyka
Baronessa napisał/a:
W iPhonach są montowane ekrany Szajsunga.
Hiperion napisał/a:
Samsungi to szrot, całe życie z nimi spędziłem i żałuję, spróbuj sprzętu appla to nawet nie spojrzysz na chińczyka
To nie Szajsung jest zły tylko android zjebany, poza tym kradnie pomysły od Apple za co został ukarany chyba 2l temu ileś tam milionów dolców, nie pamiętam dokładnie kiedy i ile...
Kurwa to są Stany nie polska czemu nie strzelają bez ostrzeżenia ,przecież ubicie gówna spowoduje mniejsze szkody niż on w sklepie
a jakże to tak, że małpy chodzą i kradną w ubraniach z marzeń —————-czyichś . jakże to? i żyją wciąż? i mówią? i ubrane ładnie są? zoo jakieś?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów