Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
LOL, przeciez na poczatku nazistami byli czarni tak samo jak skinhedami wiec nie wiem co w tym dziwnego :|
chyba żyjesz w alternatywnej rzeczywistości - albo mylisz pojęcia
LOL, przeciez na poczatku nazistami byli czarni tak samo jak skinhedami wiec nie wiem co w tym dziwnego :|
Noż cholera a ja myślałem że w Anglii.... ale ze mnie kretyn
Czarni naziści to jest nic!! Wyobraźcie sobie że są żydzi naziści...
Patrz film: "Fanatyk"
Nazim, a właściwie narodowy socjalizm, jest skrajną ideologią powstałą jako wynik rozwoju społeczeństwa masowego i ideologii demokratycznej oraz socjalistycznej, będąc zarazem swoistym rozwinięciem i uzupełnieniem tej ideologii o pierwiastki szowinistyczne i rasistowskie.
A to, że był ideologią NSDAP to już inna bajka ;] Gdyby "wymyślili" go np Arabowie to tak samo dziwnie patrzylibyście na białych nazistów ;]
I co w tym takiego niezwykłego?? Nazistą może być każdy do cholery ;]
A to, że był ideologią NSDAP to już inna bajka ;] Gdyby "wymyślili" go np Arabowie to tak samo dziwnie patrzylibyście na białych nazistów ;]
My mamy nazizm. Niech czarnuchy i arabusy wymyślą sobie jakieś inne ścierwo
Nazistą może być każdy, a raczej Narodowym socjalistą(pełna nazwa), bo to tylko system połączony z ideologią, który może dostosować do siebie każdy naród, rasa...
Na Narodowy socjalizm składa się również Nacjonalizm, który szczególnie uwydatnia się u żydów, ale nie sądzę żeby oni sami uważali się za nazistów czy nimi byli. Ich skrajny nacjonalizm raczej nie powinien dziwić i jest tak stary jak stary naród
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów