Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najlepiej wezcie urzadzcie sobie ten festiwal w miejscu woodstocku i pobawcie sie razem prawaki i gejaki xD
Jakim cofnietym trzeba byc, zeby miec ponad 20 lat i tkwic szczelnie w jakiejkolwiek subkulturze xD to na kilometr zajezdza gimbazjum i poszukiwaniem wzajemnej akceptacji.
Tam calujace sie pedaly, a tu "hej hitler".. a nie, przepraszam- "niewinne pozdrowienie". Zabijcie sie wszyscy- serio.
No, sieg heil obowiązkowo musiało być. Ci ludzie to więksi idioci niż tamci z łudstoku. Ciekawi mnie, jakby zareagowali, gdyby zjawiłby się tam całkowicie przypadkowo murzyn...
Wpierdolili by mu, pobili na głowie parę butelek i poszli by dalej tańcować.
Co za durne pytanie.
Aż tak Cię boli ręka uniesiona ku górze, symbolizująca pozdrowienie ? Z całego materiału o festiwalu tylko to dostrzegłeś orle spostrzegawczości ? To może zakazać powinno się również podawania ręki w charakterze przywitania, bo w końcu podcieramy dupę rękami którymi się witamy, i jest to niehigieniczne.
Kmiotku, dlaczego osoba montująca ten materiał akurat ten moment umieściła? Wyjdź na ulice w koszulce ze swastyką. Pewnie wszyscy uznaliby Cię za hindusa... Kretyni.
[Edit]Bom pointy zapomniał...
Niech każdy robi co chce.
81/44
O kurwa, ale jaja xD
Najlepiej wezcie urzadzcie sobie ten festiwal w miejscu woodstocku i pobawcie sie razem prawaki i gejaki xD
Jakim cofnietym trzeba byc, zeby miec ponad 20 lat i tkwic szczelnie w jakiejkolwiek subkulturze xD to na kilometr zajezdza gimbazjum i poszukiwaniem wzajemnej akceptacji.
Tam calujace sie pedaly, a tu "hej hitler".. a nie, przepraszam- "niewinne pozdrowienie". Zabijcie sie wszyscy- serio.
Już nie filozofuj głupcze bo lewactwem zapierdala na kilometr.
To że ty nigdy nie miałeś żadnych kolegów to nie wpierdalaj się w czyjeś młodzieńcze zajawki.Niektórzy za młodu byli dresami, hipisami a niektórzy skinami.Za młodzieńczych lat każdy chciał do jakiejś subkultury przynależeć bo było fajnie, ktoś nie lubił punków to trzymał ze skinami aby się z punkami napierdalać i na odwrót.Wątpię by ktoś na stare lata twardo tkwił w jakiejś subkulturze, ale przekonania zostają bądź nie.W każdym bądź razie takie imprezy mogą przywołać młodzieńcze wspomnienia
Pierwszym zdaniem potwierdziles wszystko co powiedzialem xD wasze umysly na serio nie sa w stanie ogarnac ze istnieje ktos jeszcze procz lewakow i prawakow. "Nie jest z nami, bluzga nas- to na pewno lewak!!11"
@kawalchuja88
Pierwszym zdaniem potwierdziles wszystko co powiedzialem xD wasze umysly na serio nie sa w stanie ogarnac ze istnieje ktos jeszcze procz lewakow i prawakow. "Nie jest z nami, bluzga nas- to na pewno lewak!!11"
A ty potwierdziłeś mnie w przekonaniu, że jesteś zjebany może nie lewy ani prawy, ale zjebany
Nie oceniłem cię z góry, że jesteś lewakiem tylko twój komentarz, który rzeczywiście był lewacki nie zaprzeczysz.
Twój umysł jest bardzo ograniczony.
Woodstock zły, Orle Gniazdo złe a imprez w remizie też nie lubisz?
Jak widzę na innych imprezach tego typu, zwierzęta taplające się we własnych odchodach albo naćpanych dresów w golfach to rzygać mi się chce.
Można normalnie się bawić? Można!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów