Tak wyglądał "nazistowski i faszystowski" festiwal który próbowali zablokować lewicowi aktywiści. W rzeczywistości impreza odniosła spory sukces i jest nijako tożsamościową alternatywą dla Woodstoku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zajebisty festiwal, świetni ludzie, dobra muzyka. I w przeciwieństwie do woodstoku, nie bałbym się tam jechać z rodziną.
w lipcu biorę swoją dziewczynę i jadę na to Zajebista inicjatywa!
A przed festiwalem był tak ogromny ból dupy o neonazistów
tvs.pl/45032,rasistowski_festiwal_w_siewierzu_mieszkancy_protestuja.html
tvs.pl/45032,rasistowski_festiwal_w_siewierzu_mieszkancy_protestuja.html
Lewaczki-prostaczki niech się lepiej swoim brudstokiem zajmą
No nie wiem, 0:38 lewy dolny róg, gościu wbija pod scenę i jaki gest wykonuje? Wcale nie salut rzymski.
Po chwili zastanowienia, stwierdzam, że idiotów nigdzie nie brakuje. Jak się ma trochę oleju w głowie, to można jechać na obie imprezy (tę i woodstock) i dobrze się bawić nie przeszkadzając innym.
Po chwili zastanowienia, stwierdzam, że idiotów nigdzie nie brakuje. Jak się ma trochę oleju w głowie, to można jechać na obie imprezy (tę i woodstock) i dobrze się bawić nie przeszkadzając innym.
sarqah napisał/a:
No nie wiem, 0:38 lewy dolny róg, gościu wbija pod scenę i jaki gest wykonuje? Wcale nie salut rzymski.
Piękne pozdrowienie narodowe. Rzecz jasna jest to dowodem na nazistowskie poglądy tego osobnika - bo tylko wyznawcy hitlera tak się pozdrawiali.
Na marginesie nadmienię że gest jest wykonany podczas tego utworu
sarqah, Jak dajesz tacie buziaka to uważasz że to gejowskie ?
sarqah napisał/a:
Aż tak Cię boli ręka uniesiona ku górze, symbolizująca pozdrowienie ? Z całego materiału o festiwalu tylko to dostrzegłeś orle spostrzegawczości ? To może zakazać powinno się również podawania ręki w charakterze przywitania, bo w końcu podcieramy dupę rękami którymi się witamy, i jest to niehigieniczne.
Jaki propagandowy syf.
Tutaj nie ma dumy narodowej tylko kompleksy i frustracja z tekstów tych piosenek się wylewa.
Sami sobie komplikujecie życie, naprawdę. Jacyś dobrzy ludzie wpadli na to, by trochę jeszcze podratować co nieco naszą Polską dumę, przy okazji miło spędzić czas chociaż te 3 dni po całym roku ciężkiej nauki/pracy. Oderwać się od niewoli i poczuć wolność, przyjemność, poznać podobnych do siebie ludzi, z dala od pedałów (przynajmniej w większości). Choć z pozoru podobne, to nie ma co porównywać do woodstock'u. Po obejrzeniu tegoż filmu poczułem fajny nastrój, który mnie nakręcił do tego by tam pojechać. A w komentarzach jak zwykle buraki i cebule. Weźcie się...
No, sieg heil obowiązkowo musiało być. Ci ludzie to więksi idioci niż tamci z łudstoku. Ciekawi mnie, jakby zareagowali, gdyby zjawiłby się tam całkowicie przypadkowo murzyn...
Festiwal musi być zajebisty na pewno w tym roku pojadę aczkolwiek hip hop za chuja nie pasuje do muzyki narodowej.Rapsy to zawsze byli białe murzyny i to się nie zmieni.
Mam nadzieje, że pojawią się jakieś nowe zespoły NS bo coś na Polskiej scenie RAC nurt NS zanika a NS zawsze robili najlepszą agresywną muzykę, NR rock and roll nie miał już takiego buta i teksty bez agresji.
Na 1410% się tam pojawię i będę sobie jak za dawnych młodych lat wesoło pogował i saluty rzymskie machał jak pojebany
SKINHEADS WHITE POWER!
Mam nadzieje, że pojawią się jakieś nowe zespoły NS bo coś na Polskiej scenie RAC nurt NS zanika a NS zawsze robili najlepszą agresywną muzykę, NR rock and roll nie miał już takiego buta i teksty bez agresji.
Na 1410% się tam pojawię i będę sobie jak za dawnych młodych lat wesoło pogował i saluty rzymskie machał jak pojebany
SKINHEADS WHITE POWER!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów