18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 54 minuty temu
Magik2501 2010-11-12, 11:05
Ale ten pajac chyba jeszcze żyje Aale może już niedługo będziemy mogli tu dawać piwa za zdjęcie jego śmiesznego trupka

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
MrMacierz 2010-11-12, 11:15 6
@up

Może nie preferuje tego typu muzyki, ale sądzę że Nergal i jego zespół zrobili więcej dla polskiej muzyki na świecie, niż większość tych wyjących paniuś razem. Bardziej bym się ucieszył z trupka Lady zGagi czy innego ścierwa za przeproszeniem...

Nie podaję linków itp do zdjęć i filmików wstawionych przeze mnie w komentarzach.
Zgłoś
K................T 2010-11-12, 11:17
Jak można śmiać się z czyjegoś nieszczęścia? Dobry kawał, masz piwo.
Zgłoś
Mr. Hans 2010-11-12, 11:28
MrMacierz napisał/a:

@up

Może nie preferuje tego typu muzyki, ale sądzę że Nergal i jego zespół zrobili więcej dla polskiej muzyki na świecie, niż większość tych wyjących paniuś razem. Bardziej bym się ucieszył z trupka Lady zGagi czy innego ścierwa za przeproszeniem...

Całkowicie się z tobą zgadzam stary...on zrobił więcej przez rok niż te śmieszne pajace w za dużych spodniach śpiewających o tym jak życie jest złe.
Zgłoś
K................T 2010-11-12, 12:25 1
Czyli, że co on zrobił dla polskiej muzyki? Zaraz napiszecie, że jego teksty i muzyka, były przeznaczone dla ludzi o nieprzeciętnej inteligencji. Litości.
Zgłoś
Cooper 2010-11-12, 12:59 43
Dlaczego Nergal porwał Biblię?

Bo jest zepsuty do szpiku kości.
Zgłoś
K................T 2010-11-12, 13:03
Kozogłowy napisał/a:

A czemu ma coś robić dla polskiej muzyki? Łyse czyściochy coś zrobiły?
Nie, Behemoth ma międzynarodową sławę, według wielu osób dobrze grają, a Nergal dobrze growluje (a robi to chujowo). Poza tym sam Nergal potrafi odróżnić scenę od życia prywatnego i jest człowiekiem inteligentnym, przynajmniej tyle po wywiadach z nim mogę stwierdzić, czego o naszych kochanych hiphopcach powiedzieć nie mogę.

MrMacierz napisał/a:

@up
Nergal i jego zespół zrobili więcej dla polskiej muzyki na świecie, niż większość tych wyjących paniuś razem.

Mr. Hans napisał/a:

on zrobił więcej przez rok niż te śmieszne pajace w za dużych spodniach śpiewających o tym jak życie jest złe.

Moje pytanie odnosiło się do tego, co napisał MrMacierz i Mr. Hans. Nie napisałem również, że hip-hopowcy wnieśli coś do polskiej muzyki ani inne współczesne "gwiazdy".
Śmieszy mnie, to w jak prosty sposób oceniacie innych: "Ktoś nie słucha Metalu, pewnie słucha Gagi lub Hip-hopu i jest idiotą."
Zgłoś
JADOWITY_SZCZYMSZYL 2010-11-12, 13:21 1
heh śmiejecie się z ''raperów'' co to jest hiphopowiec mr hans ?
ośmieszasz się pisząc takie brednie ... ta muzyka jest o życiu a nie o tym że szatan obija swoje raciczki podkowami i ryczy jak mudżyny w afryce ... i sie podnieca ... nergal i ta jego pizda doda to ciule xd mogą co najwyżej lizać wora naszym polskim raperom ... jebać metali !
Zgłoś
m................y 2010-11-12, 13:24 5
@DonMareklesko

pierdolisz jak połamany
Zgłoś
Cypisek_ 2010-11-12, 13:31 13
Hiphopowcy vs metale
Napierdalajcie się!

Czcij Pandę
Zgłoś
BetonowyKominiarz 2010-11-12, 13:51
@DonMareklesko

pierdolisz jak połamany x2
Zgłoś
Styku 2010-11-12, 13:55 14
Kawał chujowy, bo death to śmierć, cwelu. Gdyby był jakis podgatunek metalu zwany "dead metal" miałbyś szansę być zabawnym.

Szanuję i Nergala i Magika, ale żadnego z nich nie znam, i chuj mnie obchodzi, czy żyją, czy nie. Muzykę Magika lubiłem, Nergala w zasadzie też, tą od Apostasy, gdzie pozbyli się większości black metalowego brzmienia.

Inna sprawa, że większość niedojebanych cały czas ma Nergala za przypadkowego pajaca. Nie, żeby Polska za granicą była rozpoznawana właśnie przez takie zespoły jak Behemoth, Vader czy Decapitated. Idźcie się cieszyć tym, że Myslovitz zagrał dla 200 osób w jakimś polskim pubie w Hiszpanii.

@DonMareklesko:
Pierdolisz jak połamany x124

Rap obecnie, poza paroma wykonawcami, jest muzyką prawie tak płytką, jak moja była.
Zgłoś
h................z 2010-11-12, 14:02 2
Banda "znawców" i dresiarskich hejterów (bez urazy dla tych co nie). Kładę lachę na wasze bzdety. A kawał był chujowy.
PS@Magik2501: wydaje mi się że ciota jesteś, chętnie bym Ci jebną za obrażanie ludzi, których nie znasz, ale nie jestem od zajmowania się śmieciami.
Zgłoś
riodoro1 2010-11-12, 14:02
@MrMacierz - "muzyki"

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów