-Death Metal
-Death Metal
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George OrwellMoże nie preferuje tego typu muzyki, ale sądzę że Nergal i jego zespół zrobili więcej dla polskiej muzyki na świecie, niż większość tych wyjących paniuś razem. Bardziej bym się ucieszył z trupka Lady zGagi czy innego ścierwa za przeproszeniem...
Może nie preferuje tego typu muzyki, ale sądzę że Nergal i jego zespół zrobili więcej dla polskiej muzyki na świecie, niż większość tych wyjących paniuś razem. Bardziej bym się ucieszył z trupka Lady zGagi czy innego ścierwa za przeproszeniem...
Całkowicie się z tobą zgadzam stary...on zrobił więcej przez rok niż te śmieszne pajace w za dużych spodniach śpiewających o tym jak życie jest złe.
A czemu ma coś robić dla polskiej muzyki? Łyse czyściochy coś zrobiły?
Nie, Behemoth ma międzynarodową sławę, według wielu osób dobrze grają, a Nergal dobrze growluje (a robi to chujowo). Poza tym sam Nergal potrafi odróżnić scenę od życia prywatnego i jest człowiekiem inteligentnym, przynajmniej tyle po wywiadach z nim mogę stwierdzić, czego o naszych kochanych hiphopcach powiedzieć nie mogę.
@up
Nergal i jego zespół zrobili więcej dla polskiej muzyki na świecie, niż większość tych wyjących paniuś razem.
on zrobił więcej przez rok niż te śmieszne pajace w za dużych spodniach śpiewających o tym jak życie jest złe.
Moje pytanie odnosiło się do tego, co napisał MrMacierz i Mr. Hans. Nie napisałem również, że hip-hopowcy wnieśli coś do polskiej muzyki ani inne współczesne "gwiazdy".
Śmieszy mnie, to w jak prosty sposób oceniacie innych: "Ktoś nie słucha Metalu, pewnie słucha Gagi lub Hip-hopu i jest idiotą."
ośmieszasz się pisząc takie brednie ... ta muzyka jest o życiu a nie o tym że szatan obija swoje raciczki podkowami i ryczy jak mudżyny w afryce ... i sie podnieca ... nergal i ta jego pizda doda to ciule xd mogą co najwyżej lizać wora naszym polskim raperom ... jebać metali !
Szanuję i Nergala i Magika, ale żadnego z nich nie znam, i chuj mnie obchodzi, czy żyją, czy nie. Muzykę Magika lubiłem, Nergala w zasadzie też, tą od Apostasy, gdzie pozbyli się większości black metalowego brzmienia.
Inna sprawa, że większość niedojebanych cały czas ma Nergala za przypadkowego pajaca. Nie, żeby Polska za granicą była rozpoznawana właśnie przez takie zespoły jak Behemoth, Vader czy Decapitated. Idźcie się cieszyć tym, że Myslovitz zagrał dla 200 osób w jakimś polskim pubie w Hiszpanii.
@DonMareklesko:
Pierdolisz jak połamany x124
Rap obecnie, poza paroma wykonawcami, jest muzyką prawie tak płytką, jak moja była.
PS@Magik2501: wydaje mi się że ciota jesteś, chętnie bym Ci jebną za obrażanie ludzi, których nie znasz, ale nie jestem od zajmowania się śmieciami.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów