Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Później wszyscy się z tego śmiali. Co kraj to obyczaj.
ten kto skończy ze złamaną szczeną to aż ze śmiechu się posika. niezły z ciebie czub.
ten kto skończy ze złamaną szczeną to aż ze śmiechu się posika. niezły z ciebie czub.
Jak zaczniesz chodzić na wesela w roli zaproszonego gościa nie jako gówniak na doczepkę bo mame i tate nie mieli Twojego truchła z kim zostawić to pojmiesz, że po mordobiciu często dochodziło do tzw pojednań, przy kieliszku alkoholu >40% a nie jakiegoś jebanego drinusia. Złamana szczęka nie przeszkadza w piciu wódki a Ty weź się pierdolnij w łeb o ile już Ci staje (mówię o łbie a nie głowie).
Jak zaczniesz chodzić na wesela w roli zaproszonego gościa nie jako gówniak na doczepkę bo mame i tate nie mieli Twojego truchła z kim zostawić to pojmiesz, że po mordobiciu często dochodziło do tzw pojednań, przy kieliszku alkoholu >40% a nie jakiegoś jebanego drinusia. Złamana szczęka nie przeszkadza w piciu wódki a Ty weź się pierdolnij w łeb o ile już Ci staje (mówię o łbie a nie głowie).
Widać lubicie wesela między klubowe.
Ale pierdolisz jak potłuczony, jak ktoś nie potrafi pić i robi borutę na weselu to się go wypierdala za drzwi z kopem na ryj i dla niego jest po imprezie. Wiem że ci stary opowiadał jak to fajnie w młodości na weselichach było i że wesele bez bitki to nie wesele, ale fajnie to to się jedynie wspomina bo to szczyt patologii niszczyć komuś święto i rozpierdalać salę którą ktoś brał na kredyt.
Ale pierdolisz jak potłuczony, jak ktoś nie potrafi pić i robi borutę na weselu to się go wypierdala za drzwi z kopem na ryj i dla niego jest po imprezie. Wiem że ci stary opowiadał jak to fajnie w młodości na weselichach było i że wesele bez bitki to nie wesele, ale fajnie to to się jedynie wspomina bo to szczyt patologii niszczyć komuś święto i rozpierdalać salę którą ktoś brał na kredyt.
Ehe, masz tok rozumowania na poziomie kurwa Janusza i Grażki. 'Kop na ryj i kredyt' - kwintesencja dzisiejszej patologii niewiele różniąca się od sceny na zamieszczonym powyżej filmiku, w porównaniu do mojego - niech Se dadzą po mordzie i po kielichu na zgodę. Nie mówimy o przyczynach a o efektach zajścia, nikt nie będzie analizować ciągu przyczynowo skutkowego zaistniałej sytuacji więc stul wary i słuchaj mądrzejszych.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów