📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jak w Zemście Fredry.
Dla mnie szacun dla gościa...
I takich kurwa wiejskich driverów powinno się tępić. Ostatnio widzialem jak jeden taki, moze 20letni po pijaku plot u sasiada rozwalil i jedyny jego problem to byl taki by policji nie wzywal.
I takich kurwa wiejskich driverów powinno się tępić. Ostatnio widzialem jak jeden taki, moze 20letni po pijaku plot u sasiada rozwalil i jedyny jego problem to byl taki by policji nie wzywal.
Dlaczego się czepiacie dziadka? Ma racje. Wy to oczywiście nie mielibyście pretensji gdyby ktoś wam prawie płot rozpierolił.
dobry grzbiet xD
No bez kitu gościu walczy o swoje, jak mu rozjebie płot to sam będzie musiał naprawiać a kierowca bedzie miał w dupie. Piwo dla dziadka w biało czerwonych barwach!
Jedno co mnie ciekawi to zawsze się chwalą ile to lat nie przejeździli i ile kilometrów nie narobili - a kogo to kurwa obchodzi, praca jak praca innej nie było to zapierdalał te 30lat pewnie na autobusie albo starze i wungiel rozwoził, po co to się chwalić? Jakby co najmniej odznaczenie za bohaterstwo dostał
Jedno co mnie ciekawi to zawsze się chwalą ile to lat nie przejeździli i ile kilometrów nie narobili - a kogo to kurwa obchodzi, praca jak praca innej nie było to zapierdalał te 30lat pewnie na autobusie albo starze i wungiel rozwoził, po co to się chwalić? Jakby co najmniej odznaczenie za bohaterstwo dostał
dziadek jest GIT
młody jest DUPA
młody jest DUPA
el_kadafi e tam pierdolisz głupoty, znam ten typ, stary złośliwy pierdoła która może kiedyś coś znaczy a teraz siedzi sam na emeryturze i jego jedynym zajęciem jest wkurwianie się na ludzi bo po jego "prywatnej" drodze jeżdżą, jeszcze fakt, że firma jakaś obok prosperuje i sie im może wiedzie dolewa oliwy do ognia
gimbaza troszke kurew uslyszala od dziadka i im uszka oklaply, a swoja droga dziadzio dobrze mowi, gowniarz za kierownica pewnie jezdzic nie umie, sami wiecie jak jest
renegatt a ty jak po polskiej autostradzie jedziesz to się kłócisz że musisz płacić?
Facet ma rację, wszyscy uważają się za super hiper mistrzów kierownicy, co to on nie jest bo potrafi po gazie przypierdoli i wyprzedzić. A najgorsze jest to, że ktoś ma prawko 3 lata i twierdzi, że ma doświadczenie. Nic bardziej mylnego, doświadczenie i mądrość nabywa się przez całe życie a i tak się głupim umiera.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów