Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Brawo patusy
Pokolenie PiS.
Brawo patusy
Wina jest pokolenia które tego gluta wychowuje w ten sposób.
Wina jest pokolenia które tego gluta wychowuje w ten sposób.
Czyli głównie "ludzie" bezrobotni i ci z podstawowym wykształceniem - czyli elektorat PiS. A tak już na poważnie, to nieważne za kim są rodzice, ważne jest, że taki element powinno się eliminować ze społeczeństwa, a dziecko oddać normalnym rodzicom.
Czyli głównie "ludzie" bezrobotni i ci z podstawowym wykształceniem - czyli elektorat PiS. A tak już na poważnie, to nieważne za kim są rodzice, ważne jest, że taki element powinno się eliminować ze społeczeństwa, a dziecko oddać normalnym rodzicom.
Oddać normalnym rodzicom. Odezwał się człowiek normalny, co wszystkich na sadisticu wyzywa od pizd jak nie podzielają jego zdania. I ty mnie nazywasz hipokrytą czereśniaku
Widac na tym filmie ze starzy sie ciesza i nagrywaja gnoja jeszcze się szczycą tym . Żalosne
Ostatnio był przykład jak to drugi elektorat uczy dziecko mówić, że kaczor to chuj, więc skończ pierdolić o polityce przy każdym temacie, bo nic to do rzeczy nie ma, zresztą tutaj też widać, se u bezrobotnych się to nie dzieje...
Jakby dostał buta w tfasz to by musiał po chwili jeszcze raz do drzwi pukać.
Ty chyba nie raz dostales takiego buta skoro nie potrafisz nawet komentarza napisac
..., oboje ...
Było was dwóch (forma poprawna obaj) czy dwoje (forma poprawna oboje)?
Czepiam się, ale to razi po oczach. I nie tłumaczcie mi, że w necie można pisać jak się chce, bo to chuja prawda. Albo się zna polski język, albo się włącza sprawdzanie błędów i poprawia swoje wypociny.
BTW młody ma większe jaja niż kamerzysta.
Teraz postaw się w roli nauczycielki co nie możne takiego gówna ani pierdolnąć , ani opierdolić, tylko ulegle prosić o łaskę i nie przeszkadzanie w lekcji...
BTW młody ma większe jaja niż kamerzysta.
Jak by mi się nauczycielka na dzieciaka poskarżyła o to że jej nakną.... To bym mu zajebał lepe w potylice i rozdarł się na niego że jeszcze raz usłysze takie odzywki do nauczycielki to dostanie nie w potylice a w polik z pety a to był strzał ostrzegawczy i jego PS 4 leci oknem a panią nauczycielke bym przeprosił za jego zachowanie i mam nadzieje że już do takiej sytułacji nie dojdzie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów